Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

London Tower Bridge

Dream Deals er tilbage, så det er nu, du skal planlægge din drømmeferie! Spar op til 30 % på mere end 500 destinationer verden over. Har du brug for inspiration? Læs videre for at se vores 10 bedste destinationer, du kan besøge.

Gran Canaria

Du har hørt det før, men vi siger det igen: Gran Canaria er berømt for solskin året rundt. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig, byder øen desuden på en rigdom af vandsportsaktiviteter og vandreture. Den perfekte resortdestination.

Gran Canaria harbor

Stockholm

Besøg Sveriges afslappede hovedstad, Stockholm. Uanset om du har lyst til at shoppe, spise på elegante restauranter eller gå rundt i smukke Gamla Stan, så har denne by det hele.

Stockholm Gamla Stan

Oslo

Oplev Oslo, den norske hovedstad for grøn innovation. Futuristisk arkitektur, nordisk køkken og en pulserende havnefront hører til byens mange skatte.

Oslo

Dream Deals Spring 2018 banner-DK

London

Fra ikoniske landemærker som Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey til sjove attraktioner som Madame Tussauds eller Science Museum, er der masser at se og gøre i London uanset dine interesser.

London Tower Bridge

Dubai

Sand, sol, shopping – hvad mere har du brug for på en ferie? Dubai er fuld af aktiviteter, uanset om du ønsker at slappe af eller at feste hele natten.

Dubai city scape

Berlin

Fra bittesmå kælderklubber til teknotempler - Berlin er skabt til dem, der kan lide at være ude til sent. Perfekt for dem, der vil danse vinterdepressionen væk.

Berlin Brandenburg gate

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Mauritius beach

Nice

Som en af juvelerne på Côte d’Azur kombinerer Nice fortidens elegance med solbeskinnede strande. Det er især dejligt at slentre på promenaden ved solnedgang.

Nice aerial view

Johannesburg

Kendt som Jo’burg eller Jozi er Johannesburg en by i hastig forandring og Sydafrikas pulserende centrum. Perfekt for dem, der elsker natteliv og en oase i byen.

Johannesburg skyline

København

Med sin konstante placering som af de lykkeligste byer i verden er København det perfekte sted at besøge for dem, der er på udkig efter en smart, kompakt by, de kan udforske.

Copenhagen harbor

Dream Deals Spring 2018 banner-DK

Tell us what you think