Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

Dublin 

Tag et skridt tilbage i tiden i Dublin og blend fortryllende historie med det livlige natteliv og traditionelle pubber. 

Stockholm

Besøg Sveriges afslappede hovedstad, Stockholm. Uanset om du har lyst til at shoppe, spise på elegante restauranter eller gå rundt i smukke Gamla Stan, så har denne by det hele.

Stockholm Gamla Stan

Oslo

Oplev Oslo, den norske hovedstad for grøn innovation. Futuristisk arkitektur, nordisk køkken og en pulserende havnefront hører til byens mange skatte.

Oslo

 

Gran Canaria

Du har hørt det før, men vi siger det igen: Gran Canaria er berømt for solskin året rundt. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig, byder øen desuden på en rigdom af vandsportsaktiviteter og vandreture. Den perfekte resortdestination.

Gran Canaria view from Radisson Blu Resort Gran Canaria

London 

Fra ikoniske landemærker som Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey til sjove attraktioner som Madame Tussauds eller Science Museum, er der masser at se og gøre i London uanset dine interesser. 

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Mauritius beach

 

København

Med sin konstante placering som af de lykkeligste byer i verden er København det perfekte sted at besøge for dem, der er på udkig efter en smart, kompakt by, de kan udforske.

Copenhagen, Denmark at Nyhavn Canal

Skt. Petersborg

Skt. Petersborg, som næsten er uden sidestykke hvad angår kunst og kultur, er ganske vist ikke Ruslands hovedstad, men den mangler intet, hvad angår stil og kultur.

Church of the Savior on Blood St. Petersburg

Dubai

Sand, sol, shopping – hvad mere har du brug for på en ferie? Dubai er fuld af aktiviteter, uanset om du ønsker at slappe af eller at feste hele natten.

Dubai city scape

Nairobi

Kenyas hovedstad er perfekt for dem, der ønsker at opleve alt det, Afrika har at byde på. Nairobi er simpelthen forbløffende: En asfaltjungle lige ved siden af en pragtfuld nationalpark.

Eine Giraffe in der Masai Mara

Tell us what you think