Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

Foråret er lige om hjørnet og efter denne vinter, hvem har så ikke brug for hvile og afslapning?

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-1024x300_DK

Med vores tilbud, Dream Deals, som løber fra 15. til 26. marts , er det nu det perfekte tidspunkt at snuppe en fantastisk ferie til en fantastisk pris. Har du brug for inspiration? Læs videre for at se vores top 10-destinationer at besøge her i foråret

1. Dubai

Dubai2
Sand, sol, shopping – hvad mere har du brug for på en ferie? Dubai er fuld af aktiviteter, uanset om du ønsker at slappe af eller feste hele natten.

2. Stockholm

stockholm (2)
Med sine 14 forskellige øer er der en grund til, at byen kaldes “Nordens Venedig”. Hvorfor ikke besøge dem alle?

3. Sydney

Sydney

Med sin karakteristiske skyline og sine smukke strande har Sydney masser at byde på for dem, der er ude efter en uforglemmelig ferie “down under”.

4. Berlin

Berlin (2)

Fra bittesmå kælderklubber til teknotempler – Berlin er skabt til dem, der kan lide at være ude så længe de har lyst. Perfekt for dem, der ude efter at danse vinterdepressionen væk.

5. København

Copenhagen

Som konstant rangerende som af de lykkeligste byer i verden er København det perfekte sted at besøge for dem, der er på udkig efter en smart, kompakt by at udforske.

6. Bruxelles

Brussels

Med sin blanding af det majestætiske og finurlige er Bruxelles en fascinerende hovedstad, der bør værdsættes som fortjent.

7. Cape Town

CapeTown
Med det betagende Table Mountain som kulisse gør Cape Towns rigelige udendørsomgivelser alting muligt lige fra surfing til paragliding.

8. Edinburgh

Edinbrugh

Er du på udkig efter en by, der bedst udforskes til fods? Edinburgh er proppet med skjulte afkroge og gyder, der sætter dig tilbage i tiden.

9. Split

Split (2)
Med en perfekt balance mellem tradition og modernitet gør Splits billedskønne beliggenhed ved Adriaterhavet den til den ideelle feriedestination for dem, der bare vil opleve blåt fra land til hav.

10. Skt. Petersborg

St. Petersburg

Skt. Petersborg, som næsten er uden sidestykke hvad angår kunst og kultur, er ganske vist ikke Ruslands hovedstad, men den mangler sandelig ikke noget med hensyn til stil og kultur.

Tell us what you think


seven + 3 =