Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

Helsingborg

Dream Deals er tilbage, så det er nu, du skal planlægge din drømmeferie! Spar op til 30 % på mere end 500 destinationer verden over. Har du brug for inspiration? Læs videre for at se vores 10 bedste destinationer, du kan besøge.

Stockholm

Besøg Sveriges afslappede hovedstad, Stockholm. Uanset om du har lyst til at shoppe, spise på elegante restauranter eller gå rundt i smukke Gamla Stan, så har denne by det hele.

Stockholm Old Town winter

Dublin

Tag et skridt tilbage i tiden i Dublin og blend fortryllende historie med det livlige natteliv og traditionelle pubber.

Dublin bridge

Cape Town

Med det betagende Taffelbjerg som kulisse giver Cape Towns omgivelser rig mulighed for udendørsaktiviteter, fra surfing til paragliding.

Cape Town Table Mountain

DK Dream Deals Banner Winter 2017

Helsingborg

Oplev mangfoldige og dynamiske Helsingborg. Denne svenske perle er et "must" for teater- og kunstentusiaster. Fans af Hamlet kan glæde sig over en kort færgetur til det berømte slot, Kronborg.

Helsingborg

Oslo

Oplev Oslo, den norske hovedstad for grøn innovation. Futuristisk arkitektur, nordisk køkken og en pulserende havnefront hører til byens mange skatte.

Oslo Spikersuppa

London

Fra ikoniske landemærker som Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey til sjove attraktioner som Madame Tussauds eller Science Museum, er der masser at se og gøre i London uanset dine interesser.

London

Dubai

Sand, sol, shopping – hvad mere har du brug for på en ferie? Dubai er fuld af aktiviteter, uanset om du ønsker at slappe af eller at feste hele natten.

Dubai Burj Al Arab

Berlin

Fra bittesmå kælderklubber til teknotempler - Berlin er skabt til dem, der kan lide at være ude til sent. Perfekt for dem, der vil danse vinterdepressionen væk.

Berlin Brandenburg Gate winter

Chicago

Jazz musik, baseball og fantastisk arkitektur i Chicago, Amerikas elskede 'Windy City'.

Downtown Chicago

Edinburgh

Oplev panoramaudsigt over Skotlands hovedstad fra det verdensberømte Edinburgh Castle. Edinburgh vil imponere dig!

Edingburgh castle

DK Dream Deals Banner Winter 2017

Tell us what you think