Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

Berlin Brandenburg Gate winter

Dream Deals er tilbage, så det er nu, du skal planlægge din drømmeferie! Spar op til 30 % på mere end 1000 destinationer verden over. Har du brug for inspiration? Læs videre for at se vores 10 bedste destinationer, du kan besøge.

Cape Town

Med det betagende Taffelbjerg som kulisse giver Cape Towns omgivelser rig mulighed for udendørsaktiviteter, fra surfing til paragliding.

Cape Town Table Mountain

Stockholm

Besøg Sveriges afslappede hovedstad, Stockholm. Uanset om du har lyst til at shoppe, spise på elegante restauranter eller gå rundt i smukke Gamla Stan, så har denne by det hele.

Stockholm Old Town winter

Oslo

Oplev Oslo, den norske hovedstad for grøn innovation. Futuristisk arkitektur, nordisk køkken og en pulserende havnefront hører til byens mange skatte.

Oslo

Gran Canaria

Du har hørt det før, men vi siger det igen: Gran Canaria er berømt for solskin året rundt. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig, byder øen desuden på en rigdom af vandsportsaktiviteter og vandreture. Den perfekte resortdestination.

Gran Canaria view from Radisson Blu Resort Gran Canaria

London

Fra ikoniske landemærker som Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey til sjove attraktioner som Madame Tussauds eller Science Museum, er der masser at se og gøre i London uanset dine interesser.

London bridge

Berlin

Fra bittesmå kælderklubber til teknotempler - Berlin er skabt til dem, der kan lide at være ude til sent. Perfekt for dem, der vil danse vinterdepressionen væk.

Berlin Brandenburg Gate winter

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Mauritius beach

København

Med sin konstante placering som af de lykkeligste byer i verden er København det perfekte sted at besøge for dem, der er på udkig efter en smart, kompakt by, de kan udforske.

Copenhagen, Denmark at Nyhavn Canal

Skt. Petersborg

Skt. Petersborg, som næsten er uden sidestykke hvad angår kunst og kultur, er ganske vist ikke Ruslands hovedstad, men den mangler intet, hvad angår stil og kultur.

St. Petersburg in winter

Bruxelles

Med sin blanding af det majestætiske og finurlige er Bruxelles en fascinerende hovedstad, der bør værdsættes som fortjent.

Brussels Grand Place in winter

Tell us what you think