Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

Copenhagen harbor

Dream Deals er tilbage, så det er nu, du skal planlægge din drømmeferie! Spar op til 30 % på mere end 1000 destinationer verden over. Har du brug for inspiration? Læs videre for at se vores 10 bedste destinationer, du kan besøge.

Stockholm

Besøg Sveriges afslappede hovedstad, Stockholm. Uanset om du har lyst til at shoppe, spise på elegante restauranter eller gå rundt i smukke Gamla Stan, så har denne by det hele.

Stockholm Gamla Stan

 

Oslo

Oplev Oslo, den norske hovedstad for grøn innovation. Futuristisk arkitektur, nordisk køkken og en pulserende havnefront hører til byens mange skatte.

Oslo waterfront

Gran Canaria

Du har hørt det før, men vi siger det igen: Gran Canaria er berømt for solskin året rundt. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig, byder øen desuden på en rigdom af vandsportsaktiviteter og vandreture. Den perfekte resortdestination.

Gran Canaria harbor

London

Fra ikoniske landemærker som Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey til sjove attraktioner som Madame Tussauds eller Science Museum, er der masser at se og gøre i London uanset dine interesser.

London bridgeBerlin

Fra bittesmå kælderklubber til teknotempler - Berlin er skabt til dem, der kan lide at være ude til sent. Perfekt for dem, der vil danse vinterdepressionen væk.

Berlin Brandenburg gate

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Mauritius beach

Nice

Som en af juvelerne på Côte d’Azur kombinerer Nice fortidens elegance med solbeskinnede strande. Det er især dejligt at slentre på promenaden ved solnedgang.

Nice aerial view

København

Med sin konstante placering som af de lykkeligste byer i verden er København det perfekte sted at besøge for dem, der er på udkig efter en smart, kompakt by, de kan udforske.

Copenhagen harbor

Skt. Petersborg

Skt. Petersborg, som næsten er uden sidestykke hvad angår kunst og kultur, er ganske vist ikke Ruslands hovedstad, men den mangler intet, hvad angår stil og kultur.

St-Petersburg Church of the Savior on Blood

Bruxelles

Med sin blanding af det majestætiske og finurlige er Bruxelles en fascinerende hovedstad, der bør værdsættes som fortjent.

Brussels Grand Place in summer

Tell us what you think