Vores top 10-destinationer, du kan drage fordel af under vores Dream Deals

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Sommeren er her næsten, og hvem kunne ikke tænke sig drømmeferie?

Med vores tilbud, Dream Deals , som løber fra 14. til 25. juni, er det nu det perfekte tidspunkt at snuppe en fantastisk ferie til en fantastisk pris. Har du brug for inspiration? Læs videre for at se vores top 10-destinationer, du kan besøge i sommer.

 

Dubai

Sand, sol, shopping – hvad mere har du brug for på en ferie? Dubai er fuld af aktiviteter, uanset om du ønsker at slappe af eller at feste hele natten.

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Nairobi

Kenyas hovedstad er perfekt for dem, der ønsker at opleve alt det, Afrika har at byde på. Nairobi er simpelthen forbløffende: En asfaltjungle lige ved siden af en pragtfuld nationalpark.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-DKBerlin

Fra bittesmå kælderklubber til teknotempler - Berlin er skabt til dem, der kan lide at være ude til sent. Perfekt for dem, der vil danse vinterdepressionen væk.

Nice

Som en af juvelerne på Côte d’Azur kombinerer Nice fortidens elegance med solbeskinnede strande. Det er især dejligt at slentre på promenaden ved solnedgang.

Bruxelles

Med sin blanding af det majestætiske og finurlige er Bruxelles en fascinerende hovedstad, der bør værdsættes som fortjent.

Cape Town

Med det betagende Taffelbjerg som kulisse giver Cape Towns omgivelser rig mulighed for udendørsaktiviteter, fra surfing til paragliding.

 

Johannesburg

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Kendt som Jo’burg eller Jozi er Johannesburg en by i hastig forandring og Sydafrikas pulserende centrum. Perfekt for dem, der elsker natteliv og en oase i byen.

København

Nyhavn in Copenhagen

Med sin konstante placering som af de lykkeligste byer i verden er København det perfekte sted at besøge for dem, der er på udkig efter en smart, kompakt by, de kan udforske.

Skt. Petersborg

Skt. Petersborg, som næsten er uden sidestykke hvad angår kunst og kultur, er ganske vist ikke Ruslands hovedstad, men den mangler intet, hvad angår stil og kultur.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-DK

Tell us what you think