Volvo Ocean Race 2018 - en saltvandsrig uge i Göteborg

Volvo Ocean Race 2018 team mapfre in red boat sailing

Nu er det igen tid for Göteborg at byde velkommen til en af de mest publikumsbesøgte begivenheder, som verden kan byde på – Volvo Ocean Race. Efter otte måneder på havet og stop i elleve forskellige havne kommer Volvo Ocean Race endelig til Göteborg i juni 2018, der er det næstsidste stop før mål i Haag. Kom og vær med til at fejre dem, inden deres sidste etape. Det forventes, at et talrigt publikum vil tage imod sejlerne i hjertet af Göteborg. På løbsområdet på Frihamnen vil der hele ugen fra den 14.-21. juni 2018 være folkefest, som er åben for alle.

Volvo Ocean Race participating boats and people at the riverside in GothenburgRadisson Blu er til stede og kaster et gyldent skær over begivenheden!

Radisson Blu er selvfølgelig til stede og kaster et gyldent skær over begivenheden for både sejlere og publikum! Man finder Radisson Blu i Race Village, hvor vi fortæller vores historie om rejser over kontinenter og have, og om vores rejse med vores to ikoniske hoteller i Göteborg!

Fra løbsområdet kan man se det prisbelønnede Radisson Blu Riverside Hotel med sin slanke facade. Hotellet har været en del af begivenheden i de foregående år, fordi forbindelsen til havn og hav er indlysende. Fra hotellet har man et førsteklasses udsyn til at se bådene sejle ind i havnen. Hotellet byder desuden på mange unikke muligheder for virksomheder, der vil nyde Volvo Ocean Race mest muligt!

View of river, boats and city from terasse at Radisson Blu GothenburgUnik tagterrasse med magisk udsigt

Højest oppe på 11. etage findes en unik tagterrasse med panoramaudsigt over havneindløbet og Göteborg. Tagterrassen kan bookes til arrangementer på op til 100 personer. Herfra kan man se, når bådene sejler ind i havnen, hvilket gør hotellet velegnet til alle slags arrangementer, som finder sted i disse dage. Ved hotellets brygge lægger de populære Paddan-turbåde til, så man kan komme rundt til de forskellige aktiviteter i byen. Restauranten og baren Cuckoo’s Nest byder på særligt komponerede menuer til både frokost og middag. Restauranten er desuden oplagt til at mærke på vandet, idet den ligger lige ved kajkanten i Göteborg.

Restaurant with designed furniture and great atmosphere near riverside at Radisson Blu Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel har vundet flere internationale designpriser. Hotellet tilbyder konferencelokaler til op til 600 personer, 265 hotelværelser og kan tage selskaber på op til 80 personer i Cuckoo's Nest Bar og Restaurant. Hotellet i Göteborg har noget for alle!

Meeting room with chairs and tables in group setup at Radisson Blu Gothenburg

Et bekvemt sted at mødes!

På den anden side af vandet ved centralstationen ligger det klassiske Radisson Blu Scandinavia Hotel. Hotellet gennemgår i øjeblikket en fantastisk forvandling, hvor hotelværelserne totalrenoveres. Og næste etape indebærer også ændringer af resten af hotellet.

Room with beds and design in light colors at Radisson Blu Gothenburg

Netop i år åbner man desuden en helt spektakulær spa-afdeling sammen med Hagabadet. Den ligger i hotellets kælder, og her kan man mærke historiens vingesus, da Göteborgs gamle historiske kasematter stadig findes på stedet. Vil man opleve mindfulness i byen, er dette stedet. Hotellet er kendt for sine overdådige arrangementer og konferencearealer med plads til 500 siddende personer i konference. Med denne beliggenhed er man lige i hjertet af Göteborg. Og også her kan Paddan-bådene lægge til direkte udenfor – i en af Göteborgs kanaler, som løber lige foran hotellets indgang.

City and canal by night exterior view of Radisson Blu Gothenburg

Radisson Blu Scandinavia Hotel tilbyder konferencelokaler til op til 500 personer, 351 hotelværelser og kan tage selskaber på op til 500 personer i Atrium Bar og Restaurant. Hotellet har nyrenoverede værelser og suiter, og arbejdet med renovering af resten af hotellet fortsætter!

Meeting room with designed furniture black and white designs at Radisson Blu Gothenburg

Tell us what you think