Velkommen til gudernes ø …

Kreta er øen, der har det hele ... smukke strande, majestætiske bjerge, storslåede antikke paladser og mytiske steder. Med fantastisk mad og venlige mennesker. Og hertil selvfølgelig: sol, sol og atter sol …

Vores fremragende nye Radisson Blu Beach Resort, Milatos har en fantastisk beliggenhed ved Milatos' smaragdbugt og har nem adgang til så mange kultur- og naturseværdigheder - heriblandt den krystalklare kystlinje og det bjergrige landskab. Kreta er en af de mest populære græske destinationer og er den legendariske gud Zeus' fødested og hjemsted for den formidable Minotaur.
crete1-1024x683

IDYLLISK INDKVARTERING

crete2-1024x684Resortet byder på 318 rummelige gæsteværelser og suiter med betagende udsigt – og et valg mellem to glamourøse nye design. Inspireret af de græske øer og designet af London-firmaet, WATG Architects, bringer "The White Sensations Collection" elegant, moderne resort-raffinement op på et nyt, pragtfuldt niveau. Og "The Aegean Collection", der er influeret af den antikke minoiske civilisation, byder på farverig elegance med rummelige badeværelser og store udendørsområder, der har udsigt over det skønne hav og haver.

SUPERSTJERNE-FACILITETER

crete3-1024x683

Radisson Blu Beach Resort, Milatos Crete, ligger på den vidunderlige nordkyst af Grækenlands største ø og byder på fantastisk, familievenlig indkvartering. Med to private badestrande, en lang række fritidsaktiviteter, en frodig zen-have med vandfald plus syv pools med fersk- og havvand – heriblandt et vandland.  Den fantastiske spa har et wellness-center med behandlingsrum, hammam, saunaer og jacuzzi.

GUDDOMMELIGE SPISEMULIGHEDER

crete4-1024x683

Designet ned til mindste detalje af vore ikoniske køkkenchef med 2 Michelin-stjerner, Yves Mattagne, står spisemulighederne her på vores senest åbnede feriested til at blive en græsk legende! Fra The Mosaic med den internationale buffet til den autentisk kretiske Ariadni, den multikulturelle 1948 Bellevue Restaurant og den polerede  Italian Deli ved poolen. Resortets On the Rocks Grill har barbecue som speciale, og på alle spisestederne fås børnemåltider og retter til dem, der har særlige krav til kosten.

 

Tell us what you think