Værelser med et #BluView

Der er mange ting, der kan gøre dit ophold på et Radisson Blu-hotel til en uforglemmelig oplevelse såsom servicen, kvaliteten og opmærksomheden på detaljen.  Det er naturligvis standard for alle vores gæster, men hvad med lidt ekstra? Det, der er uventet, men som kan gøre et flygtigt øjeblik til et minde, du vil værdsætte – som f.eks. at se solnedgangen over den franske riviera fra din luksuriøse tagterrasse? Med hoteller på nogle af de mest fængslende destinationer verden over fuldendes mange af vores værelser og tagterrasser af en udsigt, der helt sikkert vil overvælde dig. Hvad enten den er inspireret af Moder Natur, eller det er en fascinerende udsigt over byen, er det ofte udsigten, der virkelig får dig til at værdsætte skønheden ved din destination. Kig på nogle af vores foretrukne Blu-udsigter herunder.

Uhindret udsigt til den strålende Burj Khalifa fra Radisson Blu, Dubai Waterfront

Direkte udsigt til Burj Khalifa lige fra dit værelse. Behøver vi at sige mere? Oplev en af verdens smukkeste skylines fra  Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront.

Radisson Blu Dubai Waterfront Burj Kalifa view from room

Udsigt over Middelhavet på Radisson Blu, Cannes

Beliggende i hjertet af byen Cannes' historiske område, tæt på det berømte Palais des Festivals et des Congrès, finder du  Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso. Lad dig opsluge af Cannes' filmstjerne-glamour fra byens højeste tag,  hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Middelhavet, den gamle havn og La Croisette. Og hvis udsigten ikke er nok til at få dig til at føle dig virkelig fabelagtig, vil et besøg i hotellets signatur-spa, Les Thermes Marins de Cannes, give dig fornemmelsen af at være millionær.

Radisson Blu Cannes pool view

Panoramaudsigt på Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Beliggende i hjertet af Norges hovedstad kombinerer Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo kosmopolitisk bekvemmelighed med naturens majestæt. Ud over hotellets nære beliggenhed ved Rådhuset, Vigeland Skulpturpark og gaden Karl Johan byder de fleste af de 499 værelser og suiter på spektakulær udsigt over Oslo-fjorden. Den bedste udsigt kan dog nydes fra Summit baren på 21. etage – et vidunderligt panorama, der kombinerer Norges storslåede landskab med byens kønne omrids.

Udsigt over Den Persiske Golf fra Radisson Blu, Abu Dhabi Yas Island

Hvis du er på udkig efter et lille stykke paradis, vil  Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island ikke skuffe dig. På dette idylliske resort kan du nyde et luksusophold i udsøgte suiter med udsigt over Den Persiske Golfs turkise vand og  Yas Links Golf Course.

Radisson Blu Yas Island pool view

Terrasseudsigt på Radisson Blu, Kuwait

Ved bredden af den betagende Persiske Golf er Radisson Blu Hotel, Kuwait det ideelle sted at slappe af og bade i solen. Hvad enten du vil indtage havudsigten fra den 300 meter lange private strand eller tage en aftendrink på terrassen, så er omgivelsernes naturlige ro og skønhed en lise for sjælen.

Radisson Blu Kuwait Terrace view

Skyskraberudsigt fra Radisson Blu Hotel, Frankfurt

 Radisson Blu Hotel, Frankfurt er Europas eneste runde hotel helt af glas, som ligger skulder om skulder ved de skyskrabere, der dominerer Frankfurts skyline. Det femstjernede hotel, der er tegnet af arkitekten John Seiffert, er lige så imponerende, som det er unikt – og det samme gælder den udsigt, der kan nydes fra det. Med vinduer fra gulv til loft i de 428 værelser og suiter kan gæsterne nyde panoramaudsigten, der strækker sig ud over byen til bjergkæden  Taunus.

Radisson Blu Frankfurt view from pool

© justineibold / Instagram

Nyd et #BluView med Radisson Blu!

Tell us what you think