Udforsk naturens vidundere i Tromsø

Aurora above fjords in Norway

Tromsø er kendt som Norges port til Arktis og byder dig velkommen med snedækkede bjergtoppe og strømmende fjorde sammen med levende lokalmiljøer og fantastiske naturfænomener. Indånd den friske luft i nord, og opdag en verden af vidundere i denne hyggelige by.

Her kan du have det hvalsindigt godt

I de kolde vintermåneder mellem oktober og februar får Tromsø besøg af en gruppe pukkelhvaler og spækhuggere, som du har mulighed for at se. Vær med, når disse storslåede dyr bryder gennem det kolde vand, og lad dig imponere af deres fantastiske størrelse og skønhed. Denne unikke oplevelse varer fem til seks timer, men minderne har du hele livet.

Humpback Whales

Hold udkig efter nordlyset

Nordlys kaldes også for Aurora Borealis og er en af moder naturs mest spektakulære seværdigheder med grønne, lyserøde og røde farver, der danser hen over himlen. Selve synet er svært at beskrive, men skyldes, at energipartikler fra solen kommer i kontakt med jordens naturlige gasser og skaber et helt fantastisk lysshow. Vær med til nordlyssafari, og se de helt unikke farveoplevelser.

Dette magiske syn blev optaget af et webcam oven på Radisson Blu Hotel, Tromsø den 11. september 2017. Du kan se live-visning døgnet rundt, hvis du har lyst!

Tromso northern lights

Bliv oppe hele natten sammen med solen

Selvom nordlyset måske synes at dominere himlen, tilbyder sommeren også sine egne øjeblikke, der er værd at kigge på. Hold dig oppe og se, når solen forsigtigt kysser horisonten og skaber betagende farver på himlen, der giver et perfekt billede. Dette sensationelle farveshow er en ideel begivenhed i sig selv, men er også den perfekte baggrund for romantiske øjeblikke.

Lad dig rive med af hundeslæderne

Flygt fra byens liv, og tag op i polarcirkelens stilhed og dramatiske landskab, og lad et kobbel af slædehunde rive dig med på en slædeoplevelse, der garanteret vil tage vejret fra dig. En hundeslædetur gennem den klare sne og luft giver ultimativ ro og action på samme tid som ingen anden oplevelse. Tag på polarekspedition en hel dag eller blot nogle timer.

Sled dogs pulling a sled

Til sidst, men ikke mindst, er der noget i gære 

Efter en hel dag med eventyr og udendørsoplevelser kan man reflektere over erfaringerne med en kold øl i varme og hyggelige omgivelser. Sæt dig ned i Rorbua Pub, der minder om en autentisk norsk fiskerhytte med de hårde planker og håndhuggede bjælker. Udvalget af lokale håndbryggede øl er perfekt til stille fordybelse eller socialt samvær med vennerne.

Rorbua Pub at the Radisson Blu Hotel Tromso

Den ideelle base for jeres egne arktiske oplevelser er Radisson Blu Tromsø Hotel, der ligger i bymidten, blot 4 kilometer fra Langnes Airport. Beliggenheden i forhold til underholdnings- og forretningsområderne gør det let at tage med på en nordlyssafari. Om vinteren kan du se nordlyset fra hotellets områder. Hotellet har endvidere gennemgået en smuk renovering, så du vil blive forkælet med fantastisk design.

Vær med, hvor det sker, og få nyttig assistance fra Radisson Blu Hotel, Tromsø.

Tell us what you think