Ud af flyet og ind til dit møde i Manchester

Radisson Blu Manchester Airport meeting room

Radisson Blu Hotel, Manchester Airport, er ikke et standard-lufthavnshotel … Selvom det ligger tæt på landingsbanen, byder hotellet på meget mere end at være tæt på porten til verden. Med to etager med dedikerede arrangementsfaciliteter er planlægning af et møde eller et arrangement på dette hotel helt uproblematisk. Find ud af hvordan herunder!

Fra flyet til mødelokalet

Takket være beliggenheden tæt på lufthavnen er Radisson Blu Hotel, Manchester Airport vel placeret til at tiltrække deltagere fra alle steder i verden. Hotellets forbindelse til motorvejsnettet gør det desuden nemt tilgængeligt for dem, der ankommer i bil, og gæsterne kan nyde fordelen ved parkeringspladsen på stedet. For dem, der ankommer med offentlig transport, er lufthavnens transportknudepunkt ligeledes forbundet direkte til hotellet.

Opførelsen af den første lufthavnsby i Storbritannien er i øjeblikket i gang lige ved siden af Manchester Airport. Der vil blive opført omkring 465.000 kvadratmeter kontorer, forsyningstjenester og avancerede produktionsområder over de kommende 10-15 år til en samlet pris på 1 milliard GBP, hvilket vil gøre området endnu mere attraktivt til at gøre forretninger i, både nu og langt ud i fremtiden.

Radisson Blu Airport Meetings Manchester Airport

Deltagernes fritid

Hotellets fritidsfaciliteter giver gæsterne mulighed for at slappe af og afstresse før møder eller efter en travl dag. Deltagere kan reservere tid i skønhedssalonen, som byder på en lang række behandlinger for både mænd og kvinder, eller de kan bruge fitnesscenteret med dets 12 meter lange swimmingpool, motionsrum, sauna og dampbad

Når det drejer sig om at få en bid mad, serverer den afslappede bar, Little M, en menu af platter til deling, lette snacks og pizzaer, mens den moderne Collage Restaurant tilbyder en kreativ fortolkning af klassisk, britisk brasserie.

For dem, der er ude efter yderligere oplevelser, ligger Manchester centrum med alle sine barer, restauranter, butikker og attraktioner mindre end 16 km fra hotellet og kan nemt nås med toget via Skywalken. Og sidst på aftenen kan gæsterne gå til ro i et af de 360 moderne værelser eller suiter.

Radisson Blu Manchester Airport event

En guldgrube for møder og arrangementer i Manchester Airport

Der er 27 moderne lokaler på i alt 1.700 kvadratmeter at vælge mellem, og alle har individuelt klimaanlæg, indbygget AV-udstyr og gratis højhastigheds-wi-fi. Lokalerne er lyse og luftige, og det lyst dekorerede Brainbox-lokale er designet til at inspirere til kreativ tænkning. To businessclass-mødelokaler på 9. sal byder på mere traditionelle omgivelser med panoramaudsigt.

Kronen på værket og det største af alle lokalerne er Manchester Suiten. Lokalet, der er nyindrettet, har plads til op til 400 gæster til en reception, hvilket gør det til det største i området og et populært valg til velgørenhedsballer, gallamiddage og konferencer. Det fuldendes af en række mindre suiter, der har plads til mellem 22 og 120 personer.

Hvis det skal være lidt anderledes, kan hotellets dramatiske glaslobby også anvendes som et arrangementsområde. Den har været brugt til at udstille køretøjer, til cirkusakrobater hængende fra loftet og sækkepibespillere, der har optrådt på den imponerende trappe! Forestil dig mulighederne …

Det er en smal sag at komme til Radisson Blu Hotel, Manchester Airport takket være den nemt tilgængelige beliggenhed og det hurtige Skylink fra lufthavnen, og med 360 moderne, bekvemmelige værelser er der masser af plads til at afholde arrangementer med overnatning.

Radisson Blu Manchester Airport meeting room

Planlæg dit arrangement i Manchester Airport med Radisson Blu!

Tell us what you think