De tre populæreste steder på din sommer-InterRail-safari

Planlægger du en rejse rundt i Europa til sommer og spekulerer du på, hvilke byer du skal besøge? Vi har tre byer du bare skal opleve under dit InterRail-eventyr lige her. Ledetråde: tulipaner, en historisk mur og et gadeoptog …

Oplev Europa med tog

Så du har opdaget Europas jernbaner, og du er i gang med at udvælge, hvilke steder der er et besøg værd. Udforskning af Europa med tog er en enestående oplevelse. Din rejse bliver med ét fuldstændig fleksibel, og du bestemmer selv, hvornår og hvor du skal hen i stedet for at bekymre dig om flyforbindelser. Men med så meget at opleve, hvilke steder skal du vælge? Her er tre forslag til dit næste InterRail-eventyr, som du bare ikke må gå glip af:

stop: Byen med de mange kanaler og museer

Amsterdam er et must, når man rejser rundt i Europa. Byen er fuld af historiske steder, kultur, kunst og underholdning. Forestil dig selv tage en dyb indånding af frisk luft, mens du sidder i en hyggelig café fyldt med blomster, og solen varmer på dine kinder. Hollands hovedstad handler om at slappe af, tage den med ro og lade dine tanker vandre, mens du slentrer hen ad gaderne langs kanalerne. Giv dig god tid til at nyde det hele, for eksempel den smukke Vondel Park, og besøg derefter de tre hovedseværdigheder Anne Franks hjem, Rijksmuseum og Van Gogh-museet.

The Vincent Van Gogh Museum Launch Their New Presentation Of The Artist's WorksMed et værelse lige ved kanalen på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center er du inden for gå- og cykelafstand til disse tre populære seværdigheder. Hvorfor ikke leje ikke en cykel og køre gennem byen i stedet for at bruge offentlige transportmidler? Green Budget Bikes ligger i nærheden af hotellet og tilbyder udlejning af cykler, tandemcykler m.m.

Amsterdam-Netherlands-Flower-Market-Bicycles

stop: Byen som væltede sin mur

Berlin er fuld af kultur og kontroversiel historie, hvilket gør den til et sted, der vil interessere alle rejsende. Lær historien om den berømte mur og dens fald ved Checkpoint Charlie og Berlin Wall Memorial.

Berlin War MemorialBerlin er et populært sted for alle, der interesserer sig for historie og ligeledes for fotoentusiaster med de enestående vægmalerier, der viser eksempler fra tiden under Den Kolde Krig. Hvis du ønsker at bo centralt og tæt på disse seværdigheder, så vælg Radisson Blu Hotel, Berlin. Hotellet ligger ved Alexanderplatz, hvor den fredelige revolution, bedre kendt som Alexanderplatz-demonstrationen, fandt sted. Denne demonstration var medvirkende årsag til murens fald og pladsen er en populær attraktion. Gå en tur hen til torvet og se verdensuret – et gigantisk ur, der er blevet et ikon for byen.

Vidste du, at Radisson Blu hotellet er kendt for sit kæmpestore Aquadom-akvarium i lobbyen. Du kan endog bestille et værelse med direkte udsigt til det. Sikke en havudsigt!

stop: Stedet at feste denne sommer

Når du tager på InterRail-eventyr, skal du prøve at planlægge dine besøg, så du oplever de store begivenheder. Skønt Zürich sikkert allerede findes på din liste, så kommer der her endnu en grund til at tage et tog med retning mod Schweiz denne sommer.

Hvis du ankommer til Zürich i det solbeskinnede Schweiz i august og ønsker at slå dig løs i nattelivet, så har du valgt det helt rigtige sted. Hvert år i august fyldes gaderne med feststemte unge mennesker, berømte DJ’s, dans og livsglæde under Zürich Street Parade. I løbet af weekenden finder du fester overalt i byen, som gør det til den rette weekend at være i Zürich. Optoget handler udelukkende om techno og house musik, frihed, storsindethed og tolerance, og der kommer omkring 1 million besøgende hvert år.

Zurich-Street-Parade

Gæster, som opholder sig på Radisson Blu Hotel, Zürich Airport, kan tage S16-toget til Zürich Stadelhofen og være inden for 10 minutters gåafstand fra udgangspunktet. Med et værelse på Radisson Blu vågner du tæt på lufthavnen, eller du kan springe på toget og fortsætte med at udforske det vidunderlige og alsidige Europa.

Zurich

Få en mindeværdig oplevelse rundt i Europa med tog på Radisson Blu hoteller!

Tell us what you think