Topresorter med strand, natur, spa, golf og sport

Radisson Blu Milatos Crete Resort

Hvad enten resortoplevelser er nyt for dig, eller du er en erfaren resortgæst, er valget af en resortferie helt sikkert den bedste garanti for en 100 % feriestemning. Og hvad enten du er en sportsfanatiker, der er på udkig efter det næste sus, eller foretrækker den åh-så-behagelige følelse af varmt sand mellem tæerne, vil vores nedenstående guide hjælpe dig med at vælge det resort, der passer bedst til dine behov. Hvad du end er på udkig efter, så vil disse bedste resortdestinationer helt sikkert imponere dig!

Bedst til sand og sol

Privat adgang til strand, 5 swimmingpools og en betagende udsigt over vandet fra dit værelse. Det er bare en forsmag på, hvad du vil opleve på Radisson Blu Beach Resort i Milatos. Med sin beliggenhed ved Det Ægæiske Hav er dette resort ideelt til sjov i solen. Og når du har brug for en pause fra solbadningen, er historiske og kulturelle seværdigheder som Knossos, Malia, Det Minoiske Palads og det arkæologiske kompleks Vathipetro perfekt beliggende til en udflugt.

https://www.instagram.com/p/Bku7c7CFPel/?taken-by=fiftypairsofshoes

Bedst til naturelskeren

Ikke alle, der vandrer omkring, farer vild, vel? Hvis du er på udkig efter at komme i kontakt med naturen, vil den kinesiske by Wuxis fredelige beliggenhed helt sikkert inspirere dig. Wuxi, en by nær Shanghai i det østlige Kina, ligger ved bredden af Taihu, en af Kinas største ferskvandssøer. Og rundt om Taihu finder du nogle fremragende vandrestier. Det elegante Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi ligger nær vådområdet Lianghong, en nationalpark i et af flere vådområder omkring Wuxi, der er omkranset af søer. Pak vandrestøvlerne OG dit kamera!

Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi China

Bedst til spa-dyrkeren

Hvordan lyder en tur til et af Europas mest berømte områder med varme bade? Hvis du er på udkig efter afslapning og foryngelse, vil Radisson Blu Resort, Terme di Galzignano, Padova være lige noget for dig. Som et wellness-fristed med en termisk grotte og afstressende brusebade er det virkelig et tempel for afslapning. Og det ekstra? Venedig ligger kun 40 minutter væk til en dagsudflugt!

Bedst til golfspillere

Hvis du er en erfaren golfspiller, vil et af dine første instinkter være at tjekke de nærliggende golfbaner, uanset hvor du har besluttet at tage på ferie. Er det ikke rigtigt? Så hvorfor ikke vælge et resort, hvor du kan pleje din hobby? Med et ophold på det karakteristiske Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden Baden befinder du dig i udkanten af Tysklands sagnomspundne skovområde Schwarzwald. Det omkringliggende landskab er en golfspillers drøm med den naturskønne bane på Golf Club Baden-Baden i centrum. Og efter en omgang på 18 huller venter hotellets indendørs eller udendørs termiske pool.

Bedst til den eventyrlystne

Hvis du er en af den slags rejsende, som ikke kan holde sig i ro på ferien, så vær ikke bekymret, for det afholder dig ikke fra at have en vidunderlig resortoplevelse! Faktisk er nogle aktive resorter skræddersyet til dem, der gerne vil afprøve deres egne grænser eller prøve noget nyt. Hvad med en dykkerferie, for eksempel? Beliggende ved det maleriske Røde Hav med et SUBEX-dykkercenter på stedet tilbyder Radisson Blu Resort, El Quseir masser af fritidsaktiviteter. Koralrevet og skibsvragene på havbunden garanterer en uforglemmelig dykkeroplevelse. Føler du dig bedre tilpas over vandet? Hvad med noget snorkling? Eller en ATV-udflugt? Eller en ridetur på kamel? Fik vi sagt, at der er masser at lave i El Quseir?

Bedst til familier

Fiji. Behøver vi at sige mere? Selvom de fleste ikke tænker på Fiji som en familiedestination, er det ganske børnevenligt. Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island er perfekt for voksne, der er på udkig efter tiltrængt hvile og afslapning for sig selv, men samtidig skal holde børnene underholdt. Blu Banana Kids Club underholder for eksempel de små med alderspassende hobbyværksteder og lege. Resortet byder på 4 pools i lagunestil, heriblandt en klimakontrolleret familiepool med en bar, man kan svømme til, og en børnepool med en populær tunnel-vandrutsjebane. Dine børn kan takke dig senere!

Tell us what you think