Top 5-destinationer for dig, der rejser alene

solorejsende Hiker solo traveler

Tanken om at rejse alene for første gang kan være skræmmende. Men hvis du vælger den rette destination, vil du se, at det at rejse alene faktisk kan vise sig at være meget mere tilfredsstillende end at deltage i en gruppe. Dette er chancen for at tage skæbnen i egen hånd ved at træffe beslutninger om din rejseplan, der bygger på dine egne interesser og giver dig et enestående eventyr. Og hvis du er en del af generationen over de 50 (alder er bare et tal!), er du faktisk en del af en trend i fremgang, hvilket kan være betryggende. I takt med, at generationen af rejsende over 50 år vokser, er der et stigende behov for rejseoplevelser specielt for denne gruppe og dermed også for dig, der rejser alene. At gå på pension betyder ikke længere at slå sig til ro og foretage sig mindre. Nu drejer det sig om opleve nyt og se nye steder. Men vi er sikre på, at du allerede er overbevist om dette, så læs videre for at se nogle af de bedste steder i verden at opleve, hvis man rejser alene.

Lombardiet, Italien: På grund af det fremragende køkken

Den italienske region Lombardiet bliver ofte overset på grund af Toscanas popularitet, men den byder på betagende landskaber og lækker italiensk mad og vin. Bo midt i Milano på Radisson Blu Hotel, Milan for at opleve byens vigtigste seværdigheder, såsom den overdådige domkirke, og tag så ud af byen med toget på nogle dejlige dagsudflugter. Smag på vinene i Franciacorta, som er hjemsted for Italiens fineste mousserende vine, eller tag til Desenzano del Garda, og bestil en olivenolietur og -prøvesmagning f.eks. hos Frantoio Montecroce. Du vil naturligvis nyde den traditionelle italienske aperitif. Og glem ikke den skønne italienske is: Det er helt acceptabelt med en om dagen!

Paris: Et paradis for museumselskere

 Hvis Lysenes by stadig er på din bucketlist, hvad venter du så på? Paris er overraskende nok yderst nem at spadsere i, og transportsystemet gør det supernemt at komme rundt på egen hånd og planlægge sin rute blandt et væld af museer såsom Louvre, Centre Pompidou, Musée d'Orsay … Og når dagen er omme, hvorfor så ikke trække sig tilbage til den landlige charme på Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne , som har sin helt egen vingård?

 

Island: Det sikreste bud

Islands status som den sikreste destination (for tiende år i træk i følge Conde Nast) gør det til et uomgængeligt sted for dig, der rejser alene. Ud over overfloden af naturvidundere fra gletsjere og vulkaner til vandfald og varme kilder taler de fleste lokale engelsk og er særdeles gæstfrie. Planlæg en tur om sommeren for at nyde 24 timers solskin og nogle smukke vandreture. Eller oplev nordlyset for første gang, og rejs om vinteren. Reykjavik er en fantastisk base for udforskning af landet, og byen selv byder på charmerende arkitektur og historie. Vælg mellem to centrale hoteller for at få mest muligt ud af dit islandske eventyr.

Bali: Oplev en tropeø

 Afslappende strande, uberørte pools og smukke landskaber er blot nogle af grundene til, at Bali er på mange menneskers bucketlist. Men øen byder også på inspirerende kultur: Dens templer, danse og ceremonier definerer Balis turistoplevelse lige så meget som strandene.  Radisson Blu Bali Uluwatu Resort ligger højt med udsigt over Det Indiske Ocean og er helt sikkert det perfekte sted at slappe af efter en dag med udforskning af  Gudernes Ø.

 

Sydney: Hvor verden mødes

Sydneys verdensberømte seværdigheder gør det til et fantastisk sted for dig, der rejser alene. Og australiernes ry for at være nogle af de venligste mennesker på jorden holder virkelig stik. Du kan være sikker på at falde i snak med de lokale, og landets popularitet som destination for rygsæksrejsende betyder, at du sandsynligvis får lejlighed til at dele dine erfaringer med andre, der rejser alene. Bondis madmarked afholdes hver lørdag fra kl. 9 til 13. Tag en slentretur forbi staderne, der sælger alt fra vietnamesisk pho til sunde smoothies. Andre hovedattraktioner er Sydney Operahus (vi anbefaler en færgetur til Manly for at få den bedste udsigt over havnen) og Australian National Maritime Museum. Med sin traditionelle arkitektur og en klassisk sandstensfacade er Radisson Blu Plaza Hotel ikke bare et perfekt sted at bo, men også en af byens skjulte perler.

Sydney from the 🔝 of the Tower Eye. Photo by @deniserm18n #RadissonBlu #Sydney

A post shared by Radisson Blu (@radissonblu) on

Og nu: Parat til eventyr? Se hundredvis af flere destinationer , der venter på at blive udforsket med Radisson Blu!

Tell us what you think