Top 5 steder at nyde foråret i Europa

bike and flowers in Europe

Marts markerer begyndelsen af foråret, og vi kan allerede skimte det strålende solskin, der venter os lige om hjørnet. Vi må ikke glemme den vigtige lille årstid, der blidt trækker os ud af vores vinterhi og gør os klar til sommerløjerne forude – foråret! Nu er det den perfekte tid til at nyde alle Europas skønne rejsemål og samtidig undgå de køer og menneskemængder, som sommersæsonen er kendt for. Vi har sammensat vores top 5 liste over europæiske rejsemål, der helt sikkert får dig ud af vinterhiet og i forårshumør.

1. Tyskland

Tyskland eksploderer med aktivitet fra Hamborg til Berlin, så snart temperaturen begynder at stige. Nyd den milde forårssol foran Brandenburger Tor i Berlin, eller en spadseretur gennem Bremens historiske gader og få en garanteret skøn forårsferie.

Pst! Vidste du, at du kan overnatte ved havet med udsigt til Europas største akvarium på Radisson Blu Hotel Berlin?

Brandenburg Gate Berlin

2. Ungarn

Forår i Ungarn giver dig uden tvivl appetit på oplevelser. Med imponerende naturlandskaber, afslappende varme kilder og en rig kulturhistorie vil dette land helt sikkert gøre et stort indtryk. Glem ikke at forkæle dine smagsløg i Budapests køkken, der er enhver madentusiasts drøm.

Budapest Hungary

3. Polen

Polen er et af de sjældne lande, der tilbyder en spændende vifte af historiske rigdomme og samtidig har al moderne komfort lige ved hånden. Den storslåede baltiske by Gdansk og middelalderbyerne Krakow, Wroclaw og Stettin er perfekte for dem, der leder efter en knap så turistpræget forårsdestination.

Krakow Poland

4. Holland

Hvilken forårsferie ville være fuldendt uden et besøg i tulipanernes land? Udforsk Amsterdams smukke kanaler, eller nyd en cykeltur langs farvestrålende tulipanmarker, og tag et afbræk, der helt sikkert får smilet frem.

Keukenhof gardens near Amsterdam

5. Italien

Ciao! Skøn madkultur og verdensberømte seværdigheder venter dig i Italien. Alle Italiens charmerende byer vil pirre din vandrelyst, men vi foretrækker Rom, Milano eller Padua om foråret.

milan italy in spring

Book din forårsferie med Radisson Blu i dag!

Tell us what you think