Tip til kreativ tænkning

 #DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Der er noget, du måske ikke har tænkt over: Vores kreative evner kan visne, hvis vi ikke bruger dem. Selv små tænkeøvelser kan hjælpe med til at holde den kreative ånd levende og endda inspirere den. Lær nye måder til at holde sindet frisk - de vil også være dig til nytte, når det drejer sig om møder.

Forestil dig en støvet gade med en vindheks, der ruller henad den – ligesom dem, man ser i westernfilm eller film fra det australske indland. Minder det dig om, hvad du føler, når du bliver bedt om at komme op med noget kreativt lige på stedet? Så hvad skal man gøre? Der er selvfølgelig altid måder til at stimulere kreativiteten: Brainstorming eller mindmapping, bare for at nævne nogle få. Den virkelig beslutsomme vil måske prøve at stå på hovedet, bare for at få et andet syn på hverdagsfænomener. Før du tager et svedebånd på eller finder træningstøjet frem, vil vi gerne i det følgende foreslå nogle alternative måder til at skabe kreative ideer.

Omgivelserne – det er først og fremmest det miljø, du befinder dig i

Hvis ideerne ikke bare skyder op som paddehatte, så kan det skyldes de ydre omstændigheder. Dine omgivelser er vigtige. Det er ikke uden grund, at kunstnere har deres yndlingsomgivelser, hvor de kan trække på deres muse. Glem ikke den faktor, når du søger inspiration. Finder du, at det hjælper at være ude i naturen, og at ideerne hænger på træerne? Eller giver moderne, minimalistiske omgivelser uden distraktioner næring til innovative tanker? Prøv nogle forskellige lokaliteter. Hvad du finder ud af, kunne danne forbillede for dit næste møde. Kender du Radisson Blu Hotel Rostock? Her er der alle slags omgivelser, på alle slags niveauer, så enhver kan finde plads til at reflektere og være opfindsom. Mens du nyder udsigten over havnen fra tagterrassen på 7. sal, kan du trække vejret frit. Med hvert åndedrag af frisk luft bliver hjernen klarere, hvilket er et godt udgangspunkt. Andre områder til at koble af i omkring Rostock. Tag en tur for at finde dit foretrukne tænkested.

Fred – skaber indre ro

Er du stadig forstyrret af andre tanker på trods af udsigten fra tagterrassen? Det ugentlige indkøb, børnenes sportsaktiviteter, en invitation fra svigermor – det er alt sammen uønsket distraktion. Den bedste måde at slappe af på kan være at bevæge sig. Fysisk aktivitet gør sindet frit, hjælper dig med at organisere irriterende tanker og kan samtidig åbne dit sind for nye indtryk. Det behøver ikke at være at stå på hovedet – det er lige så godt at tage en tur på løbebåndet eller træne vægtløftning. Radisson Blu-hoteller har alle førsteklasses motionscentre. Mange har desuden indendørs swimmingpool, der kan friste dig til at tage et par længder. Det er ikke blot godt til at organisere den mentale huskeliste, men det blå vand stimulerer også originale ideer. Det er bevist, at denne farve fremmer kreativitet – hvilket er grunden til, at Radisson Blue's mødelokaler er malet blå.

Teamwork med papir og pen – i kredsen frem for alene

Nu har du nogle ideer til at fremme kreativ tænkning. Men som så ofte i livet er der mere end én måde at opnå et mål på. At danne et team med dine kolleger og vende tilbage til rødderne kan være meget frugtbart med hensyn til ideer. Så hvad venter du på? Vores tip: Luk din laptop, og grib en pen og en skriveblok. Når du skriver ting ned, vil du lytte mere aktivt. Du vil fastholde nogle ting, som ellers ville være gået tabt, mens du koncentrerede dig om dit tastatur. Endnu bedre: en blyant i stedet for en kuglepen. Med en blyant kan du udviske tidligere ideer eller tegninger og tilføje nye koncepter til det, du allerede har skitseret. Men du behøver ikke at føle, at du fuldstændig skal forkaste det 21. århundredes teknologi! Når du har samlet ideer og skitseret nogle resultater i hånden, kan du konvertere dem til digitalt format med et enkelt klik ved brug af værktøjer som Radisson Blu DigiChart. Denne sammensmeltning af gammelt og nyt vil helt sikkert være belønnende for visionen!

Rejse – få nye indsigter og indtryk

Så produktiviteten er for opadgående, men du ville ikke have noget imod lidt mere input? Drag ud i verden! At opdage nye steder er en hævdvunden måde at styrke kreativiteten på. Du kan selvfølgelig rejse verden rundt i din fritid. Men en mere effektiv plan er at tage på en rejse sammen med kolleger i stedet for at sidde i jeres vante kontormiljø. Som en ekstra bonus, vil teamånden blive forstærket. Og hvis du spekulerer på om byen eller landet er bedst, skal du ikke være bekymret! Radisson Blus konferencelokaliteter er centralt placeret, men har noget for enhver. Mange af vores hoteller ligger tæt på parker og skove, så du kan afholde en blanding af indendørs og udendørs møder. Dæk territoriet med Radisson Blu Hotels over hele Tyskland, og sørg for, at din kreative ånd ikke blegner til ubetydelighed!

Tell us what you think