Svæv hen over Vilnius i en varmluftballon

Hot air balloons flying over Vilnius

Forestil dig, at du svæver frit hen over den største middelalderby i Central- og Østeuropa. Under dig udfolder sig charmerende arkitektur og frodige grønne parker, mens du navigerer oppe under skyerne som en fugl, der uden besvær stiger til himmels. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst i verden. Din eneste opgave er at indånde den forfriskende ilt, mens du beundrer Litauens skønhed passere under dig. Den eneste lyd, der forstyrrer din drømmeagtige tilstand, er ballonens brænder, der får dig til at stige stadig opad og afsted ... Dette er ikke en drøm. Find ud af, hvor skøn en tur med varmluftballon hen over Vilnius er, med vores guide!

Hvorfor du skal vælge Vilnius til din første flyvetur

Sommeren er i sandhed den rette tid til at flyve i varmluftballon over Vilnius. Og igennem årene er byen blevet berømt for synet af ballonerne. Hvad der er unikt for Vilnius i sammenligning med andre byer er, at ballonerne kan svæve direkte hen over byens historiske centrum.

Sunny Vilnius Old Town aerial view

Spørgsmål og svar om ture med varmluftballoner

Spørgsmål: Hvor tidligt skal jeg reservere?

Svar: Du bør reservere så tidligt som muligt, da det er en meget populær aktivitet, og flyvninger kræver masser af forberedelse (se vejrforhold nedenfor). Vi anbefaler, at du kontakter et af de mange selskaber, der flyver med varmluftballoner, så snart du har tidsplanen for din næste rejse.

Spørgsmål: Skal jeg være bekymret for højdeskræk?

Svar: Selvom du har højdeskræk, skal du ikke være bekymret! Overraskende nok er det ikke et problem. En flyvetur med varmluftballon er jævn og stabil.

Spørgsmål: Hvad med vejrforholdene?

Svar: Varmluftballoner kan kun flyve under stabile meteorologiske forhold, og selskaberne har meget strenge regler for, hvornår det er sikkert at flyve. Selskabet, du vælger, vil holde dig opdateret, men bemærk, at flyvninger ofte kan blive udsat. Sikkerheden frem for alt! Bemærk også, at de fleste flyvninger har afgang om morgenen eller om aftenen, perfekt til jagten på solopgang eller solnedgang!

Visit Vilnius banner with hot air balloon

Spørgsmål: Hvordan skal jeg være påklædt?

Svar: Bær komfortabelt tøj og en hat, der beskytter dit hoved mod varmen fra brænderen ovenover. Med hensyn til temperaturen, behøver du ikke bekymre dig om at fryse. Tag det samme tøj på, som du ville have båret på landjorden. Bemærk: Undgå nylonjakker. Og ingen høje hæle!

Spørgsmål: Kan jeg tage billeder?

Svar: Selvfølgelig! På én betingelse: Du deler dem på Instagram med #RadissonBlu!

Piloten ved aldrig helt præcist, hvor I vil lande, så landingen kan blive lidt af et spændende eventyr! Bemærk, at op-og nedstigningen ofte er en del af hele oplevelsen, så vær parat til at tage del i processen.

Se ballonerne stige til vejrs

Hvis du ikke er interesseret i at flyve op under himlen, hvorfor så ikke nyde synet af varmluftballoner, der letter? Her er nogle af afgangsstederne i Vilnius, hvor du måske kan fange dem:

- Den store mark ved siden af den hvide bro

- Området under Bastionsbakken

- Vingis Park, marken ved siden af koncertscenen

Du kan finde afgangstider online og på de fleste selskabers Facebook-sider.

Inflation of hot air balloon

Dit værelse med udsigt i Vilnius

Den bedste udsigt til himlen fyldt med bolsjefarvede udråbstegn er lige fra dit eget hotelværelse. Se selv herunder med dette #BluView -foto, der er taget fra Radisson Blu Hotel, Lietuva Vilnius! Og tjek udsigten live  for at få et øjeblikkeligt overblik over udsigten og vejret i dag.

Vilnius balloons April

Oplev Vilnius fra himlen med Radisson Blu!

Tell us what you think