Supermorgenmad giver superbørn i Bruxelles

Der findes ikke noget mere tilfredsstillende end at erfare, hvor stor en forskel en frivillig egentlig kan gøre. Frivilligt arbejde får hjertet til at vokse sig større og gladere, og det giver ikke kun en stor rejseoplevelse, men man bliver også mindet om at være menneskelig.

header

I mandags besøgte vi børnehjemmet "la Flèche" som en del af vores Responsible Business-program. Sammen med frivillige fra hotellerne Radisson Blu Royal og Radisson Blu EU, og koordineret af Responsible Business-teamet, fyldte vi en bil med alle de fornødenheder, der skal til for at tilbyde børn en dejlig morgen.

Da supermorgenmad giver superbørn, delte vi et dejligt morgenmåltid med 48 vidunderlige børn, hvorefter vi fortsatte til en kreativ Super Hero-workshop, og til slut lærte vi Gregory, hvordan man bliver fotograf.

Gregory the photographer2

Børnene var fulde af energi og ivrige efter at lære alt, så det var let at passe ind i deres gruppe. Muligheden for at arbejde frivilligt med disse børn, der har haft en mindre heldig start på den lange rejse, vi kalder livet, er fuldstændig fantastisk.

Gregory the photographer4-2

De har ført os ind i deres verden bestående af enkelhed, retfærdighed og ligeværdighed, og vi blev alle enige om, at vi faktisk godt kan lide det.

IMG_9231

Tell us what you think