Stamkunden

Gennem snart 20 år har Företagsuniversitetet gennemført sine sydsvenske kursusaktiviteter på Radisson Blu Hotel i Malmö. Det har udviklet det ideelle leverandør/kunde forhold med tillid og tryghed på begge sider.

-Fordelen for os ved at være stamkunder er erfaringen og sikkerheden for, at alt fungerer rigtig godt. Det er ganske enkelt afgørende for os at vide, at vi er i gode hænder – at vi så at sige ’kan hinanden’: Hotellet kender vores behov, og vi føler tryghed.

Ordene kommer fra Monica Granberg, Kursusadministrator hos Företagsuniversitetet i Stockholm. De spejles af Ann-Charlotte Trygg, Inhouse Sales Manager hos Radisson Blu Hotel i Malmö:

-Vi mødes med Monica og hendes chef her i Malmö en gang om året, og sidst blev vi enige om, at samarbejdet må have stået på i omkring 20 år! Det er vældig hyggeligt med sådan nogle stamkunder, og de er ovenikøbet nogle herlige mennesker, så det er en helt speciel relation, der har udviklet sig – vi er nærmest blevet venner.

Vi bliver ved

Företagsuniversitetet er en af Sverige ledende uddannelsesinstitutioner. Det ejes af Stiftelsen Kursverksamheten ved Stockholms Universitet og er specialiseret i efteruddannelse af medarbejdere i såvel det private erhvervsliv som i den offentlige sektor.

Hvert år modtager Företagsuniversitetet ca. 6.000 kursusdeltagere. ’Hjemme’ i Stockholm foregår det meste af undervisningen i egne lokaler, med mindre det drejer sig om de helt store konferencer. Derudover placeres der også kurser på Radisson Blu-hotellerne i Göteborg og i Malmö.

De diplomgivende kurser er typisk af 2-3 dages varighed og har mellem 10 og 15 deltagere. Emnerne er bl.a. økonomi, human ressources, kommunikation og service. Kursuslederne kommer langt overvejende fra lokalområdet – og er ligeledes blevet ’venner af huset’.

-Med 17-20 kurser om året bliver det ganske mange arrangementsdage, glæder Ann-Charlotte Trygg sig over. Til det siger Monica Granberg:

-Så længe vi stadig får kursusdeltagere til vores aktiviteter i Malmö, holder vi det i gang og bliver ved med at komme på Radisson Blu.

Af Lars Blicher-Hansen

Tell us what you think