Spektakulære hoteller

En kongres med tusinder af deltagere? Et bestyrelsesmøde i eksklusive, centralt beliggende omgivelser? Eller et kundearrangement på et smukt feriested, omgivet af palmer og krystalklart vand? På Radisson Blu behøver du ikke at kigge langt for at finde et hotel og mødested, som passer til præcis dine behov.

Vores hoteller omfatter alt fra forretningshoteller i centrum af verdens større byer til feriehoteller på populære destinationer og gode lufthavnshoteller i nogle af verdens største trafikknudepunkter. Her er nogle få forslag, hvis du ønsker at skabe en ekstraordinær oplevelse på dit næste møde eller arrangement:

Radisson Blu Hotel, Kuwait

Atmosfæren på Radisson Blu Hotel, Kuwait afspejler den i Kuwait City, en blanding af den gamle og nye verdens æstetik og kulturer. Byen ligger ved den nordvestlige Golfkyst, hvor ørkensletter, fulde af olie, lægger plads til skyskraberne. Med baggrund i sin fortid som havn byder Kuwait City alle de gæster, som lægger til her, velkommen. Med sin beliggenhed tæt på lufthavnen og det internationale messeområde er Radisson Blu Hotel, Kuwait ideelt til møder og byder på en uforglemmelig oplevelse.

 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Radisson Blu tilbyder en række centralt beliggende cityhoteller med mødefaciliteter i ekstraordinært attraktive omgivelser. Et af disse hoteller er Radisson Blu Waterfront Hotel, ved siden af Stockholm Waterfront Congress Centre – Sveriges nyeste og mest alsidige sted for store møder og arrangementer. Fra hotellet og kongrescenteret kan gæsterne nyde panoramaudsigten over Mälaren, Stockholms Rådhus og det meste af hovedstaden.

 

Radisson Blu Hotel, Tromsø

I den nordligste del af Norge tilbyder Radisson Blu Hotel i Tromsø majestætisk udsigt over bjerge og fjorde og masser af muligheder for at kombinere møder med aktiviteter. Om sommeren er der rafting på havet og hvalture under den æteriske midnatssol, mens vintergæsterne kan prøve snescootere eller hundeslædekørsel og nyde nordlyset.

 

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi

Mod syd i meget varmere omgivelser ligger Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi. Med sin beliggenhed i eksotiske omgivelser på Yas Island og tæt på forlystelsesparken Ferrari World og Formel 1-banen, byder dette hotel på ideelle muligheder for møder med integrerede racer-temaer.

 

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago

Radisson Blu Aqua Hotel, der skiller sig ud i Chicagos skyline med sit bemærkelsesværdige design, er beliggende i Chicagos centrum og byder på en betagende udsigt ved søbredden og nem adgang til attraktioner som Magnificent Mile og Millennium Park. Du kan være sikker på at løfte dine møder op på et nyt niveau.

Tell us what you think