Solrigt Paradis At Drømme Sig Væk Til

View from Radisson Blu Resort Gran Canaria

Drømmer du dig også væk til sol, turkist vand og hvide strande? Hvor skal du tage hen for at finde de bedste strande og en oplevelse ud over det sædvanlige? Vi har svaret!

Sandstrande, sol og orienten, De Forenede Arabiske Emirater

Her oplever du en overflod af dejlige strande, shopping, spændende mad og en blanding af kulturer. De Forenede Arabiske Emirater er et eksotisk rejsemål, som byder på moderne bygninger og en flig af Orienten. Vælg blandt rejsemål som Sharjah, Fujairah eller Abu Dhabi, som alle er solsikre destinationer selv om vinteren og tilbyder noget for enhver smag.

Radisson Blu Resort Sharjah pool

Basarer, kilometervis af strande og spændende madkultur, Tunesien

Et solsikkert rejsemål med kilometervis af smukke strande. Men her er mere at foretage sig end sol og badning. I basarkvarteret findes der billig shopping, og der finder du keramik, lædervarer og meget andet. Glem ikke at prutte om prisen! Prøv det lokale køkken, hvor Middelhavet og Afrika forenes på tallerkenen. Besøg rejsemål som Hammamet, som betyder "badested" på arabisk og er et af de største turiststeder i Tunesien, eller Djerba, som ligger ud for Tunesiens sydkyst og lokker med sol og varme året rundt.

Radisson Blu Resort & Thalasso Hammamet

Hvide sandstrande, smuk natur og shopping, Sydafrika

Der findes mange grunde til at besøge Cape Town. Her finder du de bedste strande, den bedste shopping og natur. Opdag strandene uden for byen, og begiv dig til Camps Bay eller Clifton. Eller kør med tovbane til Taffelbjergets plateau, og nyd en uovertruffen udsigt over hele Cape Town. De fleste turister bor i Waterfront, som er et gammelt havneområde, som nu til dags er et rart centrum med forretninger, hyggelige restauranter og barer.

Radisson Blu Cape Town view

Sol, strande og afslapning, De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er et populært rejsemål for dem, der elsker sol, smukke strande og et varierende landskab.  Las Palmas byder på en perfekt kombination af sol og badning og herligt storbyliv. Leder du efter lidt mere ro, skal du besøge den solsikre sydkyst og Puerto de Mogan, som er en hyggelig fiskerby i et pittoresk miljø.

 Gran Canaria harbor

Det Røde Hav, krystalklart vand og historiske seværdigheder, Egypten

Rejser du til Egypten, venter Det Røde Havs strande, historiske seværdigheder og krystalklart vand, hvor du både kan dykke og snorkle. I El Quseir kan du nyde en pause fra strandene og udforske de lokale butikker og basarer og besøge seværdigheder. Eller hvorfor ikke prøve kamelridning på stranden? 

Radisson Blu Resort El Quseir

Tell us what you think