Smukke #BluRoutes, du skal se for at tro det!

At opretholde sin fitnessrutine kan være vanskeligt, selv i bedste fald.

 

Derfor lancerede vi sidste år #BluRoutes, for at gøre det nemmere for dig at forblive motiveret, når du rejser. #BluRoutes er løbe- og cykelstier, som starter og slutter ved Radisson Blu-hoteller.

Men det allerbedste ved #BluRoutes? Du får set nogle fantastiske byer og landskaber, som du normalt ikke ville have fået set på rejsen. Se nogle forbløffende fotos, der er taget på #BluRoutes rundt omkring i Europa, herunder:

 

Norden

Radisson Blu Hotel Norge, Bergen

Floyen-Bergen-fn616bhm_1024-1024x607

Med sin beliggenhed midt i Norges næststørste by giver Radisson Blu Hotel Norge, Bergens #BluRoutes dig en løbetur med nogle fantastiske landskaber, som kombinerer det bedste af natur og bymiljø.

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg i Sverige har en perfekt placering ved Göta-flodens havn til en virkelig spektakulær løbetur.

Radisson Blu Marina Palace Hotel

TURKU

Floden Aura, som er Turkus hjerte og sjæl, er fantastisk at løbe ved. En stor del af byens seværdigheder, restauranter og cafeer er koncentreret omkring floden. Så Radisson Blu Marina Palace Hotel har sikret sig nogle fantastiske #BluRoutes langs denne spektakulære flod.

 

 

Centraleuropa

 

Radisson Blu Hotel, Bremen

Radisson Blu Hotel, Bremen i Tyskland kan levere både bymæssige og landlige omgivelser, uanset hvilken type du foretrækker!

Radisson Blu Hotel, Frankfurt 

Frankfurt

På denne #BluRoute ville du aldrig gætte, at du befandt dig i hjertet af en af Tysklands travleste finansbyer. Nyd freden og roen på din løbetur fra Radisson Blu Hotel, Frankfurt.

 

Østeuropa og Baltikum

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Lietuva VILNIUS

Med sin beliggenhed nær floden Neris og blot 10 minutters gang fra den gamle bydel har Radisson Bu Hotel Lietuva i Vilnius #BluRoutes, der kan tilfredsstille alle, lige fra afslappede spadserende til seriøse løbere.

Radisson Blu Resort, Bukovel

Bukovel

Radisson Blu Resort i Bukovel er stedet for dem, der er på udkig efter ægte landlige steder til at nyde udendørslivet. Vores #BluRoutes her omfatter fantastiske bjerge og skove, som du kan nyde, mens du løber.

Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau

Chisinau

Du kan udforske vores #BluRoutes i hjertet af Moldovas hovedstad, hvad enten du overnatter hos os på forretningsrejse eller ferie!

 

Radisson Blu Hotel, Kyiv

kyiv

Radisson Blu Hotel, Kyivs idylliske beliggenhed i hjertet af det historiske kvarter giver dig mulighed for at nyde Kievs smukkeste områder på din #BluRoute-løbetur.

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Kyiv Podil

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil ligger midt i dette travle kvarter, i gåafstand af populære steder som Kontraktova-pladsen og den charmerende Andriyivskyy-nedgang, en snoet brostensbelagt gade med butikker, cafeer og optrædende. Perfekt til at prale med dine #BluRoutes-fotos på Instagram over for dine løbemakkere!

 

 

Storbritannien

 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey 

Jerseys smukke kystlinje med det strålende hav, fantastiske klipper og sandstrande er baggrund for nogle forbløffende #BluRoutes. Hvis du ikke er en ivrig løber, så er ruterne fra dette hotel alligevel værd at tage en spadseretur på ... eller to!

Har du nogle fantastiske fotos fra en #BluRoute, du har været på? Del dem med os på Instagram eller Twitter ved at bruge hashtag #RadissonBlu!

 

 

Tell us what you think