Smag på nogle vinterlækkerier hos Radisson Blu

Er der noget bedre tidspunkt til at nyde din madglæde på end vinteren? Når temperaturen falder udenfor, kan du blive opvarmet indvendigt ved at prøve de kulinariske mesterværker, som disse restauranter fremtryller.

  

Lyon – Celest Restaurant

hotel-restaurant 

Lyon er den gastronomiske hovedstad i Frankrig − et land, der er kendt for fremragende mad og vin − så restauranten på Radisson Blu er selvfølgelig ingen undtagelse. Smag på den lækre mad, mens du hygger dig under stjernerne på 32. sal på Radisson Blu Hotel, Lyon, og få en i sandhed romantisk og uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

 

Stavanger – 26 North Restaurant and Social Club

FOOD-DRINKS-IMG-STAVANGER-470x470 

26 North Restaurant and Social club på Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger  er inspireret af de nordiske lande, deres natur, kulinariske skatte og design. Køkkenchefen er inspireret af de ingredienser, der findes i de norske fjorde, gårde og skove, og har skabt en unik nordisk menu, der vil få dine smagsløg til at reagere.

 

Madrid - The Cask Restaurant

RDBLU_Hotel_Madrid Prado_MADZH_040 

Er der noget bedre en god mad med venner? Spanierne har perfektioneret denne ide, og på The Cask Restaurant på Radisson Blu Hotel, Madrid Prado kan du nyde spanske tapas og retter, som du helt sikkert ikke vil dele.

 

Dublin – Verres en Ver 

Radisson Blu Hotel Royal Dublin, Ireland, Restaurant

Du tænker ikke nødvendigvis på Irland eller Dublin som en oase for madelskere − men du kunne tage fejl. Køkkenchefer over hele landet udforsker forskellige måder til at kombinere Irlands lækre produkter med kogekunst fra hele verden. Stop op på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin, og oplev irsk-fransk fusionsmad på Verres en Ver. Det vil du ikke fortryde!

 

Oslo – Summit Bar

FOOD-DRINKS-IMG-OSLO-470x470 

Lækre cocktails og drinks? Ja. Betagende panoramaudsigt? Ja. Fremragende service? Ja. Summit Bar på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, er en, du virkelig skal se, før du tror det.

 

Få mere fantastisk inspiration og gode ideer til at rejse i denne vinter ved at klikke her!

Tell us what you think