Småt hører gårsdagen til – XXL Meeting

Stor, større, XXL – de smukkeste steder i XXL-format over hele Europa

At være på udkig efter lokaliteter til arrangementer er ikke noget nyt i eventbranchen. Det kan tage noget tid, før du endelig finder den perfekte lokalitet. Men hele øvelsen bliver endnu vanskeligere, hvis det er et stort arrangement med masser af deltagere. Hvad enten du planlægger dit næste arrangement på en afslappende lokalitet nær havet, på et praktisk sted ved lufthavnen eller midt i en by, så har vi sammensat en lille samling af vores XXL Meeting-lokaliteter til dig for at give dig inspiration, når du planlægger dit næste arrangement.

XXL Meeting i Tysklands hovedstad – Berlin

Vælg mellem 15 moderne konference- og arrangementslokaler til dit unikke arrangement i hjertet af Tysklands hovedstad. Hvad enten du foretrækker foyeren, der er badet i lys, eller vores DomLounge på ottende etage med udsigt over Berlins tage, så kan de forskellige lokaler i forskellige størrelser på de i alt 2.750 m² plads indrettes individuelt til dine specifikke behov. Med 427 værelser er  Radisson Blu Hotel, Berlin , helt klart den ideelle lokalitet til store arrangementer.

 XXL Meeting i lufthavnen – Zurich

Med XXL-konferencemuligheden i Zurich Airport kan du tage afsted med ganske kort varsel.  Radisson Blu Hotel er med 4.232 m² gulvplads og 52 konferencelokaler det mest omfattende tilbud i hele Schweiz. De forskellige lokaler er ideelle til konferencer, der varer flere dage, såvel som til mindre endags forretningsarrangementer eller endda til arrangementer, der blot varer nogle få timer. Men det bedste af det hele er, at alle lokalerne har totalt lydtætte panoramavinduer, hvorfra du har en fascinerende udsigt over lufthavnen og de schweiziske bjerge.

XXL Meeting i et kongrescenter – Hamborg

I Hamborg kan du ubesværet komme fra hotellet til kongrescentret og tilbage igen.  Radisson Blu Hotel, Hamburg , er direkte forbundet med Congress Center Hamburg (CCH) og kan desuden prale af sine egne 13 lokaler til arrangementer.  Fire af disse kan slås sammen til en balsal på 536 m². Denne lokalitet kan rumme op til 1.000 deltagere, som kan nyde innovative teknologier, en privat foyer og en dejlig terrasse under hele arrangementet.

Er du på udkig efter endnu flere unikke XXL Meeting-lokaliteter? Hvorfor ikke kigge  alle vores tilbud igennem? Godt XXL Meeting!

 

Tell us what you think