Passion for køretøjer: Skabelsen af den ultimative hotelsuite

Radisson Royal Maybach Mercedes-Benz Suite

Det er en himmelsk blanding af design og komfort: Foreningen af den ikoniske Mercedes-Benz og det legendariske Radisson Royal Hotel, Moscow … Forestil dig verdens mest elegante og overdådige bilinteriør – hvor de strømlinede overflader blidt reflekterer lyset, stolen er ergonomisk perfekt, gulvbelægningen har havets glitren, og hvor din yndlingsmusik omgiver dig som luft. Få den mindste bevægelse til mirakuløst at ændre alt omkring dig – følelser, lys og lyd.  Det er et rum, der er SÅ fantastisk, at du ville ønske, at rejsen aldrig slutter.

Omdan så denne fantastiske vision til en hotelsuite: Så forstår du tankegangen bag det forbløffende samarbejde mellem Radisson Royal Moscow og deres partner inden for køretøjer gennem lang tid, Mercedes-Benz. De to verdensførende brands deler en passion for at skabe de mest overdådige og genialt designede rum – hvor folk rent faktisk ønsker at tilbringe tid. De hengiver sig begge til fabelagtig funktionalitet. Ved at kombinere deres ekspertiser, stil og elegance har de skabt Maybach-suiten – opkaldt efter Mercedes' topmodel, som byder på moderne gæstfrihed i verdensklasse i al sin overdådighed! Udforsk Maybach-suitens herligheder herunder.

Specialdesignet komfort

Den spektakulære suite på 170 kvadratmeter har en minimalistisk farvesætning med en komfortabel opdeling i zoner, hvorved der skabes indtryk af rum, der flyder fra entreen til opholdsværelset, påklædningsværelset, det imponerende soveværelse og badeværelse – komplet med jacuzzi og vidunderlig udsigt til Det Russiske Hvide Hus. Særlige designfinesser omfatter behandlet valnøddefinér og elegante, enkle møbler med en behagelig funktionalitet. Brugen af reflekterende overflader giver rummet en visuel forstørrelse, mens supertykke luvtæpper giver fremragende komfort og lydisolering.

Radisson Royal Maybach Suite living area

Top Gear

Den højteknologiske Maybach-suite har et fremragende multifunktionsrum med hjemmeteater og tre audiozoner, så du kan tilslutte dine mobilenheder via Airplay og nyde din yndlingsmusik. Lad dig tryllebinde af BURG&GLASS TV'erne i soveværelset, opholdsrummet – og i spejlet ved jacuzzien. Med to smarte konsoller kan du vælge mellem fire lyssætninger: velkomst, galleri, cocktail … og fest! Suitens unikke atmosfære skabes ved brug af Mercedes-plakater, album, modelbiler og projektering af logoer – og den fantastiske Maybach-bar, der afspejler bilens elegante chassis.

Vi lægger stilen og skaber trenden

"Vi er meget stolte over, at en af de mest luksuriøse suiter på Radisson Royal hotel vil blive kaldt Maybach-suiten, for det er præcis, hvad vores brand Mercedes-Maybach står for: den ultimative forkant af moderne luksus og eksklusivitet! Vores Mercedes-Maybach er den mest succesrige bil i segmentet for luksusbiler i Rusland, og Rusland er desuden et af vores største markeder for vores Maybach-biler i verden. Så for at sige det med få ord: Russiske topkunder elsker vores Mercedes-Maybach-biler, og de vil elske Maybach-suiten!" siger Jan Madeja, CEO og præsident for Mercedes-Benz RUS.

Mercedes-Benz toy car

Og dette innovative samarbejde ser ud til at starte en ny hoteltrend ifølge Stanislav Kondov, General Manager på Radisson Royal Hotel, Moscow: "Maybach-suiten er en drøm om ny luksus skabt af to legendariske brands: en symbiose af værdier hinsides tid og fremskridt, nedarvede traditioner og innovationer. Jeg er sikker på, at dette særlige partnerskab mellem Radisson Royal Hotel, Moscow og Mercedes-Benz vil udvikle en helt ny trend inden for hotelbranchen. Reserver dit ophold i dag – og vær en af de første til at opleve den ultimative rejse i en suite."

Radisson Royal Maybach Suite bathroom

Inspireret? Få mere at vide om fantastiske suiter hos Radisson Blu.

Tell us what you think