Se dine arrangementer flyve

Radisson Blu Standsted Airport meeting room

Der er masser af møde-, konference- og arrangementssteder i Storbritannien at vælge mellem, især når det drejer sig om steder i lufthavne. Heathrow, Gatwick og Manchester er måske oplagte valg, men har du nogensinde overvejet Stansted? Læs videre for at se, hvordan Stansted kan ændre dit kommende arrangement.

Tæt på London og Europa ... og verden

Ingen busser, ingen taxier, ingen ventetid, blot 3 minutters spadseretur fra terminalen. Lyder det som en drøm? Det er her, du finder Radisson Blu Hotel London Stansted Airport. Uanset hvor dine deltagere og gæster kommer fra, er Stansted den ideelle destination. Blot 45 minutter fra London Liverpool Street med toget, minutter fra motorvejen M11 for dem, der kommer i bil, og beliggende øjeblikke fra terminalen for alle, der kommer flyvende fra en af Stansteds 170 globale destinationer. Deltagere fra København, Madrid, Dubai, New York eller Washington? Ikke noget problem!

Radisson Blu Stansted Airport meeting room

Stig ud af flyet, og træd ind i elegante og smarte mødelokaler

Hvad enten det er en konference for 600 i Essex Suiten, en af de største arrangementsfaciliteter i området eller et bekvemt mødelokale for to, er Radisson Blu Hotel London Stansted Airport et elegant og smart sted at udføre forretninger. Det er virkelig lige som at træde ud af flyet og ankomme til et veludstyret konferencecenter, hvor fleksible mødelokaler – alle med dagslys – danner de perfekte rammer for dit arrangement. Og alt det blot 56 km fra London. Ud over den velforbundne beliggenhed og den store parkeringsplads for dem, der ankommer i bil, har Radisson Blu Hotel, London Stansted Airport for nyligt gennemgået en nyindretning til mange millioner, hvilket betyder, at du har adgang til forbedrede værelser, nyindrettede mødelokaler og skønne barer og restauranter på stedet.

Radisson Blu Stansted meeting room

Ekstra store arrangementer i Stansted

Det specialindrettede konferencecenter på hotellet består af 19 fleksible mødelokaler, heriblandt hotellets største, Essex Suiten – et areal med skillevægge for op til 600 gæster. Den er det ideelle tomme lærred for enhver gallamiddag, konference eller udstilling. Konferencecenteret ligger desuden på én etage, hvilket gør det velegnet til ekstrastore arrangementer med store rekvisitter, komplicerede iscenesættelser og virkningsfulde audiovisuelle oplevelser.

Essex Suiten er det perfekte sted til arrangementer, ikke blot for de mange firmaer, der har valgt Stansted til deres hovedkvarter, men også for virksomheder længere væk, der er på udkig efter velforbundne steder at gøre forretninger.

Fra mødelokalet til din suite

Hvad enten det er en tidlig start eller en sen afslutning, er der 500 elegant designede værelser og suiter , der kan tage imod dine gæster, uanset hvilket arrangement det drejer sig om. Og med hensyn til forplejningen kan du forvente samme stil, kvalitet og service. Med to restauranter på hotellet, Station 169 og Collage, er alt muligt, lige fra forplejning i mødelokalerne og små private middage til komplette restaurationsmiddage og banketter for hundreder af personer.

Men i sidste ende drejer det sig ikke om, hvad vi kan tilbyde, men om hvad du har brug for. Det kyndige team på Radisson Blu Hotel Stansted Airport er der for at samarbejde med dig og hjælpe dig med at gøre dit arrangement til en succes, uanset hvordan du har forestillet dig det. Så lige meget hvad det er for et møde, en konference eller arrangementer, og uanset hvor dine deltagere kommer fra, så vælg Radisson Blu Hotel Stansted Airport, og du vil være flyvende.

Få mere at vide om møder og arrangementer på Radisson Blu Hotel Stansted Airport, hvor møder virkelig letter!

Tell us what you think