Sådan sparker du dit arrangement godt i gang i Rusland

Fans are cheering for their team victory

Som med al holdsport og alle forretningsarrangementer er teamwork og fokus afgørende for succes. I anledning af verdens største fodboldturnering i år inviterer Radisson Blu i Rusland alle, der kombinerer forretningsrejser med fritidsoplevelser, til at opleve et væld af sjove, fodboldrelaterede aktiviteter ved arrangementer af enhver størrelse. Der er mange og skalerbare muligheder, hvor hver enkelt russisk by bidrager med sin helt egen lokale charme. Lad spillet begynde.

Bland alvor med sjov i Sotji

Sotji, der ofte omtales som "den russiske riviera", er en ideel destination for dem, der kombinerer forretningsrejser med fritidsoplevelser, og den tilføjer et element af kystnært fristed til alle forretningsarrangementer. Nyd en slentretur, her i sommer, langs stranden efter konferencen på Radisson Blu Resort & Congress Centre, eller planlæg en teambuilding-udflugt til en af mange nye, førsteklasses sportsfaciliteter.

Hotellet ligger blot 8 minutters gang fra Fisht Stadion, hvor mange af kampene vil blive spillet til sommer. Herudover er hotellets store lobby velegnet til receptioner med sportstemaer med plads til sjove ting som bordfodbold.

Cityscape Sochi Russia

Bo, hvor det foregår i Moskva

Moskva er fuld af gammeldags charme, og til sommer kommer hele verden til Rusland for at opleve årets fodboldbegivenhed. Udnyt det, og bo blot 14 minutters kørsel fra Luzhniki StadionRadisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre.

Besøg lokale attraktioner som Gorkij Park, eller nyd en forfriskende drink med udsigt på en af de mange tagterrasser rundt omkring i byen. Historiske seværdigheder omfatter den uendeligt smukke Vasilij-katedral på Den Røde Plads, kun 30 minutters kørsel fra hotellet. Du kan simpelthen ikke tage fejl med Moskva her i sommer.

Skyline in Moscow Russia

Hold øje med bolden i Skt. Petersborg

Visse arrangementer kræver alles fulde opmærksomhed, og hvad enten det er en fodboldkamp eller et møde, har du brug for den rette næring for at bevare fokus. Overrask deltagerne med sjove og sportsrelaterede snacks, der er specielt lavet til lejligheden, og bo nær alle de obligatoriske, lokale attraktioner på Radisson Royal Hotel i Skt. Petersborg.

Forkæl deltagerne med en kamp på Skt. Petersborg Stadion, 30 minutters køretur fra hotellet, eller afhold din egen miniturnering med præmier. Tag en mere afslappet tilgang ved at se de 5 største arkitektoniske mesterværker og udforske byens mange seværdigheder.

Church of the Savior on Blood St. Petersburg

Kom på måltavlen med succes i Kaliningrad

I stedet for at arbejde hårdt og more sig godt, tror vi på at arbejde og more sig på en intelligent måde. Fra små møder til store arrangementer kan det styrke fokus og kreativitet at arbejde og more sig med et tema. Ved at tilføje nogle få aktiviteter til planen kan forretning blive en fornøjelse, og Kaliningrad har præcis de forskelligartede vibrationer, du har brug for.

Tag en pause, og få mere at vide om områdets historie og kunst på Kaliningrads Regionale Museum, eller overvær en kamp på Kaliningrad Stadion. Begge ligger inden for 30 minutters køretur fra Radisson Blu Hotel.

Fishing Village and Kants Cathedral Kaliningrad Russia

Gå efter guldet i Rostov ved Don

Denne kosmopolitiske by tilføjer et strejf af karismatisk charme til ethvert arrangement og byder samtidig på et væld af muligheder for gruppeudflugter. Udnyt øjeblikket, når hele verden lander i Rusland til årets sportsbegivenhed, og lån noget af magien.

Føj lidt sjov til planen, og tag et grin sammen med legemsstore, udskårne papfigurer af topfodboldspillere på et improviseret foto. Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don ligger lige ved floden Don, blot 7 minutters køretur fra Rostov Arena.

Don River in Rostov on Don

Udforsk de mange kampe, der finder sted i løbet af sommeren, og reserver dit næste arrangement på et Radisson Blu i nærheden.

Tell us what you think