Sådan planlægger du den perfekte julefrokost for firmaet!

Dark wooden deck table over christmas tree and blurred light in fireplace

Firmaets julefrokost er altid en af de begivenheder i årets løb, man ser mest hen til. Denne begivenhed danner grundlag for utallige historier som resultat af uventede dansetrin - og for meget snaps. Med så høje forventninger er det rimeligt at spørge: Hvordan planlægger man den bedste firmajulefrokost? Her er nogle tips til, hvad du bør huske på ved planlægningen af årets fest!

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Når du er på udkig efter det perfekte sted til julefrokosten, er der masser af ting at overveje. Du skal for eksempel overveje, hvor nemt det er at komme til stedet for alle deltagere, om der skal arrangeres transport efter festen, og om der er brug for overnatning. Så er der spørgsmål som: Skal stedet være noget rustikt som en gammel hangar, eller klassisk elegant som et luksuriøst hotel? Tilbyder stedet mad og drikkevarer? Skal du have adgang til stedet før festen? Vil stedet pynte op for dig?

Selvom planlægningen af den perfekte julefrokost begynder at lyde som en umulighed, behøver det ikke at være det!

Facade with christmas uplight at Radisson Blu Hotel Tromso

Planlæg selv vs. pakkeløsning

Vil du virkelig tage chancen med et nyåbnet sted til en så vigtig begivenhed? Hvis du er en erfaren planlægger eller koordinator, så gør det bare! Hvis ikke, vil du måske hellere gå efter en mere sikker løsning og benytte eksterne eventkoordinatorer, hvis der plads i budgettet. Alternativt kan du vælge at booke et sted, som tilbyder temapakkeløsninger. En sådan løsning kunne være at booke din julefrokost på et Radisson Blu-hotel. Vi er specialister i eventplanlægning og kan tilrette dit arrangement, så det passer til dine behov. Det eneste, du behøver at gøre, er at lade os vide, hvad du ønsker, og derefter kan du fokusere på at have en fantastisk fest med dine kolleger.

Julefrokost - der passer alle

Et af nøgleelementerne i et succesfuldt event er maden. For julefrokoster er menuen særlig afgørende. Ved planlægningen af en julefrokost er der en lang række spørgsmål, der skal besvares, fx: Ønsker du en traditionel julebuffet, eller vil en klassisk 3-retters middag være bedre? Hvordan kan du imødekomme kolleger med særlige krav til maden eller folk med allergier?

De fleste steder, der tilbyder pakkeløsninger, vil være i stand til at servere specialmenuer for folk med sådanne behov - hvis de ved det på forhånd! Det betyder, at det er utrolig vigtigt at få oplyst alle krav til maden i god tid - helst når folk tilmelder sig festen.

Christmas food on table with christmas decorations at Radisson Blu

Hvordan kommer man hjem - offentlig transport, taxa eller overnatning?

Alle julefrokoster involverer masser af alkohol, og mens det er effektivt til at få dine kolleger ud på dansegulvet, betyder det også, at det må have topprioritet at få alle sikkert hjem. For at gøre det nemt at komme sikkert hjem bør du vælge et sted, der er tæt på offentlig transport, arrangere busser, der kan bringe folk til den nærmeste togstation eller lade folk vide, hvordan de kan få fat i en taxa, når aftenen er slut.

Hvis du vil være sikker på, at folk ikke behøver at bekymre sig om at komme hjem senere, kan du holde din julefrokost et sted, der tilbyder overnatning. Det lyder rart at kunne gå direkte fra dansegulvet til sin seng, ikke sandt? Uanset hvad du foretrækker, vil vores Radisson Blu-hoteller i Danmark, Norge eller Sverige være et storartet valg, da de alle ligger centralt, tæt ved offentlig transport, har en reception, der kan hjælpe folk med at få en taxa, og masser af værelser til trætte kolleger.

 

Hvis du ønsker den perfekte julefrokost, hvorfor så ikke booke den på et Radisson Blu-hotel? Vores erfarne og dedikerede team vil sørge for, at alt er nøje planlagt og lade det være op til dig at have en fest, der sent vil blive glemt!

Tell us what you think