Rejs sikkert med Radisson Blu

Vores gæsters sikkerhed har høj prioritet på alle Radisson Blu-hoteller over hele verden. Derfor har Radisson Blu været førende, når det drejer sig om vores gæsters sikkerhed, idet vi har taget det ekstra skridt  at alliere os med den internationalt anerkendte konsulentvirksomhed inden for sikkerhed Safehotels Alliance for at sikre, at vores personale er så forberedt som muligt på enhver situation.

 

Flere end 100 hoteller er certificeret, og antallet bliver ved med at vokse

Flere end 100 af vores hoteller tager nu del i dette fremragende sikkerhedsprogram, og de er alle blevet vurderet af en uafhængig part. Certificeringsprogrammet dækker en lang række kriterier, der inkluderer sikkerhedsudstyr, personalebevidsthed og -træning, brandsikkerhed og førstehjælp. Hver måned bliver et antal nye hoteller tilføjet listen for at indfri vores medarbejderes såvel som vores gæsters stigende forventninger.

safehotels

Vi går op i din sikkerhed!

Paul Moxness, ansvarlig for Corporate Safety and Security i Radisson Blu, forklarer: "Sikkerhed spiller en stadig vigtigere rolle for al global forretning. Med aftalen med Safehotels Alliance kan vi yderligere udvikle vores fremragende sikkerhedsprogram og skabe ekstra værdi for vores gæster, personale og ejere. Vi er stolte af at være førende i denne udvikling på så mange markeder."

 

De tre største fordele for vores gæster

  • Det pålidelige sikkerhedscertifikat gør det lettere for dig at identificere de hoteller, som er særligt velforberedte i tilfælde af negative hændelser
  • Kommunikation med hoteller med hensyn til sikkerhed er lettere
  • Sandsynligheden for negative sikkerhedshændelser under dit ophold er reduceret

 

Dette er blot endnu en måde for Radisson Blu til fortsat at sikre vores gæster det bedste og sikrest mulige ophold.

Vil du gerne vide, hvilke Radisson Blu hoteller, der er blevet tildelt Safehotels certifikat? Se den fulde liste her.

Tell us what you think