Radisson Blu møder medicinalindustrien

Hold succesfulde møder, der overholder FSA-koden

 

Medicinalfora, forskningsresultater og medicinpræsentationer. Videregående uddannelse inden for det farmaceutiske område er en af de vigtigste søjler inden for lægers og farmaceuters arbejde. Kun dem, der følger med tiden, kan give deres kunder og patienter den bedste rådgivning og pleje. Gennemsigtighed og etik? Rejseudgifter? Forplejning? Disse er alle følsomme spørgsmål, som vi især har med at gøre ved møder i sundhedssektoren.

Det er præcis af denne grund, at der i Tyskland er specifikke krav til planlægning af møder i sundhedssektoren: FSA-koden, også kendt som Pharma-koden. Vil du gerne holde succesfulde og afslappede møder, der overholder reglerne? Radisson Blu er din pålidelige partner, når det gælder arrangementer inden for medicinalindustrien. Vores skræddersyede mødepakker til fast pris overholder FSA-koden og tilbyder maksimal gennemsigtighed, så du kan have et succesfuldt møde i sundhedssektoren.

FSA? Hvad betyder det egentligt?

55 kendte medicinalfirmaer er gået sammen om at danne "Freiwillige Selbstkontrolle für die Arzneimittelindustrie" (FSA). FSA blev dannet i 2004 og vogter over etik og gennemsigtighed i den tyske medicinalindustri – og det har patienterne gavn af. Adfærdskodekser bliver defineret præcist og overvåget her. Selv oplysninger om samarbejde mellem medicinalfirmaer og fagfolk inden for området offentliggøres. Dermed ved alle, hvilke læger, der har indledt et samarbejde med hvilke virksomheder. FSA, dets medlemsvirksomheder og de læger, der samarbejder med dem, opfylder et socialpolitisk krav om større gennemsigtighed.

Ved hjælp af en bred række af uddannelseskurser og -workshops støtter FSA sine medlemsvirksomheder og sikrer overholdelse af dets standarder. Vidste du, at FSA pålægger sanktioner i forbindelse uredelig adfærd og offentliggør denne adfærd? Ufin markedsføring bliver således straks stoppet i starten. Kun på den måde kan offentlighedens tillid og dens høje krav til medicinalindustrien blive ordentligt understøttet, og samarbejdet mellem læger, medicinalfirmaer og sundhedsorganisationer holdes på et "sundt niveau".

Og internationalt?

Hvad der ofte reguleres i Tyskland er endnu ikke så ofte obligatorisk i andre lande. Alligevel er emnet "Regeloverholdende møder og arrangementer i sundhedssektoren" blevet stadigt vigtigere også i andre lande. Kender du Healthcare Venues Directory? Det er en international vejviser over regeloverholdende mødesteder, udgivet af Compliant Venues, et uafhængigt rådgivningsfirma i Storbritannien. På lignende måde som FSA hjælper Compliant Venues mødesteder med at lære medicinalfirmaernes krav til arrangementer at kende og underkaster dem en streng egnethedstest med henblik på arrangementer i sundhedssektoren.

EFPIA – medicinalverdenen i EU

Og hvad med interesserne på det europæiske niveau? EFPIA, den europæiske sammenslutning af medicinalvirksomheder og -foreninger, spiller en nøglerolle, hvad dette angår. 33 nationale medicinalorganisationer, 42 af de ledende medicinalfirmaer og 1.900 sundhedsvirksomheder har sluttet sig til denne europæiske paraplyorganisation. EFPIA er EU's stemme inden for medicinalverdenen. Dens formål er at fremme udvikling i sundhedssektoren, at bekæmpe interessekonflikter og levere mere gennemsigtighed på tværs af landene mellem medicinalindustrien, sundhedsorganisationer, patienter og regeringer for at opnå et innovativt, bæredygtigt og gennemsigtigt sundhedssystem i Europa og verden.

Vil du gerne holde møder, der overholder Pharma-koden? Selvfølgelig!

Radisson Blu praktiserer ansvarlig forretning og gennemsigtighed – i hele Tyskland og i hele verden. Vi er din troværdige, certificerede partner, når det drejer sig om FSA-overholdende arrangementer inden for medicinalindustrien, for dig som arrangør og for dig som deltager og gæst. Vi er på din side fra det første øjeblik af planlægningen til den succesfulde gennemførelse.  Hvilke aspekter skal der tages hensyn til under arrangementer for medicinalindustrien med hensyn til FSA-koden? På Radisson Blu har vi specielt uddannede medarbejdere, der er velbevandrede i Pharma-koden og gældende tysk lovgivning. Derfor kan vi give dig optimal støtte i din egenskab af mødeplanlægger, der er blevet pålagt at organisere arrangementer for medicinalvirksomheder. Hvad er retningslinjerne for forplejning? Hvilke elementer skal mødepakken til fast pris indeholde? Hvilke konferencelokaler opfylder kravene? Og hvad med teknologien til arrangementet? Vi er godt kendt med kravene i Pharma-koden og ved præcis, hvad der er vigtigt, og især hvad der opfylder FSA-koden. Planlæg roligt og med en positiv indstilling, og afhold et succesfuldt og afslappet arrangement. Hvis du har nogen spørgsmål, er vores erfarne FSA-trænede møde- og arrangementsteam altid parat til at hjælpe dig på dagen for arrangementet.

Deltag, og nyd det

Som læge eller farmaceut deltager du utvivlsomt i fora og træningssessioner gennem året. Din tid er værdifuld. Fokuser udelukkende på dit succesfulde arrangement. Vi lover at tage os af alt andet. Hvad enten det er Radisson Blu-hotellet i Frankfurt, Hamborg eller Berlin: På mange tyske Radisson Blu-hoteller tilbyder vi tilpassede arrangementspakker til fast pris, der overholder FSA-koden, og ikke overstiger forplejningsdelen af FSA-grænsen på 60 EUR. For at få en fuldkommen og perfekt mødeatmosfære kan du nyde lækre Brainfood-snacks, som sikrer en god koncentration, samt gratis højhastighedsinternet overalt på hotellet. En afslappet og succesfuld mødeoplevelse bliver sikret af en gratis "Grab & Run"-morgenmad for morgenmennesker, vores concierge-forretningsservice og parkering med direkte adgang til hotellet.

Vil du gerne holde møder, der overholder Pharma-koden? Både som arrangør og som gæst. Sikre mere gennemsigtighed og tillid. Nyd Experience Meetings på Radisson Blu: Skabt til succes!

Tell us what you think