Radisson Blu-kokken Fabrizio Righettis foretrukne trends inden for sommermad

Mens modeverdenen følger de nyeste udviklinger, når det drejer sig om farver og silhuetter, så holder de professionelle gourmeter konstant øje med de nyeste trends inden for madlavning. Hoteller og restauranter overvejer gæsternes smag og behov, prøver at integrere nyheder og særlige tilbud i årstidens menuer og forsøger at inkludere nyskabelser i de klassiske morgenmadsbuffeter og konferenceforplejning. Det er nøjagtigt, hvad Fabrizio Righetti, den kulinariske ekspert på  Radisson Blu Hotel Kyiv, gør, og her introducerer han sine foretrukne trends inden for sommermad, lige fra kolde supper til asiatisk cuisine. Alle de nævnte retter bliver allerede serveret af Fabrizio på vores hotel, til gæsternes store fryd!

Asiatisk stil

Specielt til sommerperioden har Fabrizio skabt sin egen fortolkning af en Gua Bao: Det populære taiwanske dampede brød fyldt med grillet kyllingebryst i teriyakisauce. Lækkert!

2

Supper

"Kolde supper er fremragende måde at holde sig afkølet på, samtidig med at man får masser af næringsstoffer. Desuden er de rige på fibre og grøntsager", forklarer hotellets køkkenchef.

Blande og mikse

"Du kan blande og mikse, som du vil. Det vigtigste er at bruge udelukkende sunde ingredienser: frugt og mejeriprodukter, helst med ingefær og citron", siger Fabrizio.

Fisk og appelsinsalat

En forfriskende og ret usædvanlig kombination, der vil overraske dig!

3

Grønne lækkerier

Om sommeren er det vigtigt at være sund og hydreret, og nøglen hertil er naturlige produkter. Her er en sund, dristig blanding af avocado, mynte og agurk!

4

Frugtdrikke

Saftigt boblevand uden alkohol, som en Virgin Bellini-cocktail med ferskenjuice, frisk fersken og  mineralvand med brus, kan nydes selv under et forretningsmøde.

5

Tell us what you think