Phu Quoc – Dit næste øparadis

Leder du efter Sydøstasiens næste tropiske paradis? Hvis du allerede har udforsket maleriske Phuket, slappet af på strandene på Koh Samui og er blevet fortryllet af Bali, vil du sikkert synes om denne nye juvel af en ø... Opdag Phu Quoc nedenfor.

En drøm for dem, der elsker strande

Vietnams "Pearl Island" hedder Phu Quoc (udtales "foo kwok") og ligger lige ud for landets sydkyst, tæt på grænsen til Cambodja og omgivet af det turkisfarvede vand i Thailandbugten. Dette beskyttede område skaber de perfekte forhold for sand lykke på stranden. Forestil dig pulverblødt sand side om side med blidt svajende palmetræer og skvulpende bølger fra det varme, lavvandede hav, og så har du ideen. Paradis. Et sandt paradis.

Phu Quoc Beach

En smaragdgrøn ø i Vietnam?

Phu Quoc har endda form som en juvel; bred i nord og med gradvis indsnævring ned til halvøen i syd. I midten skaber en højderyg af frodige, jungleklædte bjerge, kendt som 99 Peaks, en fantastisk naturkulisse for enhver tur til øen, og den smaragdgrønne Phu Quoc National Park er en skattekiste af tropisk flora og fauna. Med sådan en overflod af naturaktiver er det ikke så mærkeligt, at Phu Quoc og de omkringliggende øer er blevet udpeget af UNESCO som et biosfærereservat.

Phu Quoc Southern Islands

På øens fantastiske nordvestlige kyst har et fortryllende resort slået sine døre op.  Radisson Blu Resort Phu Quoc ligger blandt anlagte haver ud mod havet. Selve feriestedet har 514 værelser og suiter samt en række eksklusive faciliteter, herunder en tropisk udendørs lagunepool, børneklub og diverse spisemuligheder. Det er også knyttet til det større Corona Resort-kompleks - en spektakulær ny strandpromenade med safari, forlystelsesparker og vandlande, en golfbane i verdensklasse og Vinoasis, der er et stort spa- og wellnesscenter.

Radisson Blu Resort Phu Quoc poolRadisson Blu Resort Phu Quoc pool

Denne kombination af sublim afsondrethed, omfattende faciliteter og en beliggenhed kun 27 km fra Phu Quoc International Airport, gør Radisson Blu Resort Phu Quoc til den ideelle destination for alle typer rejsende. Par, der søger en romantisk ferie, kan slappe af i en atmosfære af fred og privatliv, mens familier kan finde et væld af måder at genoprette forbindelsen til hinanden på. Og det smukke ved at vælge Phu Quoc er, at de besøgende kan være med til at opdage stedet, idet de ved, at de oplever en af Asiens mest spændende, nye destinationer.

Denne følelse af eventyr kan også nydes uden den logistiske hovedpine, der ofte er forbundet med at rejse væk fra alfarvej. Phu Quoc International Airport blev for nylig opgraderet og tilbyder nu direkte forbindelser til og fra flere større asiatiske byer samt nogle langdistanceforbindelser fra Europa. Endvidere må internationale gæster på Phu Quoc blive på øen i op til 30 dage uden at skulle søge om visum.

Radisson Blu Phu Quoc Villa

Alt dette gør Phu Quoc til en vidunderlig unik mulighed for de besøgende: Eksotisk, men tilgængelig. Udviklet, men uspoleret. Smuk, men ikke overrendt. For rejsende, der søger det næste sydøstasiatiske øparadis, er Phu Quoc det perfekte valg.

Opdag øparadiset på Phu Quoc med Radisson Blu.

Tell us what you think