5 perfekte destinationer til en spa-weekend

spa-weekend: Radisson Blu Resort Terme di Galzignano Pool view

Har du brug for lidt tid til dig selv? Selvfølgelig har du det! Det er en investering at bruge lidt tid på sig selv. Og hvis du har brug for lidt overbevisning, så er der fire gode grunde til, at du bør overveje at forkæle dig selv med en spa-dag. Det er en god start at bestille en omgang massage, og mange af vores hoteller tilbyder behandlinger, som du nemt kan få passet ind i din tidsplan. Men nogle gange har du bare brug for et rigtigt fristed! En lille pause fra hverdagen. På nedenstående steder får du hjælp til dette, og så lidt til.

Istanbul, Tyrkiet: Det ægte tyrkiske bad

Det tyrkiske bads oprindelse er forbundet med kulturen i Det Osmanniske Rige, så det er ikke underligt, at Tyrkiet er det bedste sted at opleve denne ældgamle behandling. Et ægte tyrkisk bad starter med afslapning i et opvarmet rum. Man går derefter til et endnu varmere rum, før man køles ned i koldt vand. Efter en fuld kropsvask og en omgang massage går man til sidst til afkølingsrummet for at slappe af.

Der er mange historiske hammammer at opleve i Istanbul, men du behøver ikke at gå langt, hvis du bor hos Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla. Elysia Spa tilbyder en moderne udgave af den tyrkiske hammam-oplevelse samt alle de behandlinger, du kan drømme om.

Zen Garden RB Istanbu Tuzla spa relaxing

Spa, Belgien: Navnet siger det hele

Vidste du, at der var en by med navnet Spa? Ja, og den ligger i Belgien. Siden det 16. århundrede har byen Spa tiltrukket besøgende fra hele verden, som vil opleve de terapeutiske virkninger af stedets helbredende vand. Og hvis du bor på Radisson Blu Palace Hotel, Spa har du direkte adgang til kabelbanen, der fører dig op ad bakken – i din badekåbe, hvis du har lyst! – til de førsteklasses faciliteter i Thermes de Spa.

Radisson Blu Palace Spa Belgium Thermes de Spa outdoor pool

Tbilisi, Georgien: Den "varme" destination

Navnet "Tbilisi" stammer fra et gammelt georgisk ord, der bogstaveligt betyder "varmt sted". Byen fik dette navn på grund af stedets svovlholdige varme kilder. Hvis du er i Tbilisi, er det et must at besøge svovlbadene. Men måske har du slet ikke lyst til at forlade den 1.600 kvadratmeter store spa på Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, der ligger på de to øverste etager. Alene panoramaudsigten er nok til, at man føler sig fyldt med liv igen! Udforsk alle de tilbudte behandlinger, så du kan planlægge din spa-weekend.

spa-weekend: Anne Semonin Spa Tbilisi Pool interior

Terme di Galzignano: Oplev det bedste i Italien

Terme di Galzignano ligger i De Euganæiske Bakker og er et af Europas bedst kendte områder med termiske bade. Radisson Blu Resort Hotel er omgivet af en privat park på 350.000 kvadratmeter og har en fantastisk beliggenhed med ultimativ afslapning. Physiosal Center Medical SPA & Beauty er hotellets egen spa og har en sauna, en termisk grotte, en jacuzzi samt lysforstærkende "følsomme brusebade" og et afslapningsrum. Tilføj så stort set enhver tænkelig behandling, og så er du parat til din spa-weekend. Og det ekstra? Det er tæt nok på Venedig til, at du kan tage en dagstur!

spa-weekend: Radisson Blu Resort Terme di Galzignano Pool view

Baden-Baden: Bade, bade og lidt flere bade!

Baden-Baden er synonymt med wellness takket være det helbredende termiske vand, der bobler op fra de 12 kilder, der går ca. 2.000 meter ned under jorden. Og hvis vi virkelig skal skære det ud i pap, så betyder "Baden" på tysk "at bade": I denne spa-by har du virkelig et rigt udvalg af termiske bade.

Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden-Baden er et tidligere kapucinerkloster og er et fredfyldt tilflugtssted i rolige omgivelser i en af bykernens parker.

spa-weekend: Radisson Blu Badischer Hof Baden Baden indoor pool

Så del oplevelsen med en ven, og kom i gang med at planlægge din spa-weekend på Radisson Blu!

Tell us what you think