Perfekte gaveideer til din mor på Mors dag

Åh, mødre. Hvad skulle vi dog gøre uden dem?

Med Mors dag lige om hjørnet i mange lande er det vigtigt, at vi fejrer den bemærkelsesværdige kvinde i vores liv, som har givet os års omsorg, opmærksomhed og – selvfølgelig – kærlighed.  Tag det roligt, hvis du ikke lige har en god ide. Vi har sammensat en kort, men sød liste over perfekte måder at forkæle din mor på, som passer til ethvert budget. Og desuden, så længe det kommer fra dig, vil hun helt sikkert elske det!

Til den sunde mor

necklace

Aktivitetsmålere er det helt store i øjeblikket, men nogle kvinder vil gerne have en aktivitetsmåler, der er lige så smuk, som hun selv er. Bellabeat LEAF er fantastisk smuk og kan bæres som halskæde, armbånd eller klipses direkte på tøjet. Perfekt til den elegante mor på farten!

Hjælp hende med at slappe af

manicure

Hvilken mor kan ikke lide at blive forkælet? Enhver behandling, der får hende til at føle sig smuk – lige fra en manicure til en hel spa-dag – er en fantastisk gaveide til en mor. Giv din mor et gavekort til Radisson Blu (Park Inn), og lad hende selv vælge sin yndlingsbehandling!

Gør det selv-pude

PostCard-Pillow

Det er en fantastisk ide, især for dem, der bor lidt længere væk fra deres mor. Postkortpuden fra Martha Stewart er enkel og elegant, og den vil helt sikkert påminde din mor om, at du tænker på hende, selv om du bor på den anden side af jordkloden.

Til mødre med grønne fingre

mod-podged-planter-11

Elsker din mor alt, hvad der er grønt? Så er det her den perfekte gave til hende! Denne gør det selv-blomsterkrukke fra Modge Podge Rocks Blog kombinerer to ting, som mødre elsker: blomster og fotos! Klik her for at se, hvordan du selv kan lave den.

Mors dag-brunch

brunch

Det er den klassiske Mor dags-gave Og hvorfor skulle vi stille spørgsmålstegn ved denne gode gamle klassiker? Tab ikke modet, selvom du er håbløs i et køkken, for der er masser af steder, som tilbyder et festmåltid for en dronning på Mors dag. Find ud af om Radisson Blu-hotellet i nærheden af dig har en særlig Mors dag-brunch!

Tell us what you think