På Udkig Efter De Nye Tendenser: Nordisk Design 2017

Som mange ved, er Norden kendt for sit design og unikke designoplevelser. 2016 har budt på meget flot - men hvilke indretningstendenser skal du satse på i 2017? Vi har kigget på de tendenser, som vi bør holde øje med.

Naturen

Naturen har langsomt sneget sig ind i vores hjem, og også i 2017 vil vi lade os inspirere af naturen med materialer som træ, grene, skind og beton. Naturlige materialer og jordfarver er nøgleordene.

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo har samarbejdet med Norges populære indretningsbutik Milla Boutique for at få den rette moderne følelse frem. Inspirationen kommer fra industrien og naturen med et strejf af et feminint udtryk med smukke spejle, lamper og tekstiler.

RD Nydalen-2

RD Nydalen-4

Mørkegrønt

Allerede i 2016 begyndte det klassiske hvide at forsvinde og blive erstattet af de blå toner. Denne farveskala vil fortsat være populær næste år, men kommer ikke til at stå alene, for den får nemlig selskab af mørkegrønt.

Indretningen i lobbyen på Radisson Blu Tromsö Hotel føles moderne med blå og mørkegrønne farver. Det her er et sted, hvor du kan føle dig hjemme og slappe af efter en lang dag.

RDBLU-Ttromso-Sep2016-6_TOSZH

RDBLU-Ttromso-Sep2016-28_TOSZH

Klassisk elegance

2017 byder på en klassisk elegant farveskala, og vi kommer til at se møbler i beige, grå og natur. Møbler og indretningsdetaljer i høj kvalitet er vigtigt, og den store metaltrend er sølv, tin og rustfrit stål.

Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger er med på de seneste tendenser, som understreges af en elegant farveskala. Indretningsdetaljer i træ og metal er et naturligt indslag, både på hotelværelserne og i lobbyen.

Unikke og personlige detaljer

Unikke og personlige indretningsdetaljer har længe været på tapetet og kommer til at blive endnu større næste år. Gennem farvevalg, materialekombinationer og detaljer kan du skabe noget unikt. Selvom den store metaltrend i 2017 er sølv, vil vi stadig kunne se messing anvendt i detaljerne.

Oppe på 21. etage på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo byder Summit bar ikke blot på en fantastisk udsigt over Oslo, men også på fantastisk design. Barens nye udseende er designet af Snöhetta og går i matte farver i blåt og gråt sammen med smukke detaljer i messing.

RDBLU Scandinavia Oslo OSLZA-74

Masser af tæpper

I 2017 kommer vi til at indrette med tæpper, og vi vil have store tæpper, som på en luksuriøs måde indrammer alt fra spisearrangement til sofahjørne. Lad tæpperne være bløde, mønstrede eller ensfarvede, og kombiner dem, og skab små rum i rummet.

Radisson Blu Metropol, Helsingborgs elegante design er inspireret af den internationale arkitektur- og designudstilling H55, som blev arrangeret i Helsingborg i sommeren 1955.

RDBLU Metropol Helsingborg JHEZD-8

RDBLU Metropol Helsingborg JHEZD-32

Lampen i fokus

Næste år vil vi indrette os med storslåede lamper, som man lægger mærke til. Den nøgne glødelampe i en enkel ledning var en stor trend i 2016, men den har haft sin tid i rampelyset. Nu vil vi sætte overdådige lamper i fokus.

Konferenceafdelingen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København har satset på store, smukke lamper i fællesrummene.

RD Scandinavia-3

RD Scandinavia-2

Tell us what you think