Oslo: Møder Med Udsigt!

To ekstraordinære hoteller gør Oslo til det perfekte sted at holde møde og arrangementer. Radisson Blu Plaza Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel byder begge på store og fleksible mødefaciliteter. Og den betagende udsigt over byen og det smukke naturlandskab er med i prisen.  

Oslo er et enestående sted til at holde møder og arrangementer. Byen er berømt for sine nationalskatte såsom Det Kongelige Slott og Vigelandsparken og for sine smukke naturomgivelser. Valget af Oslo som din destination giver dig enestående muligheder. Du kan f.eks. tage ud og stå på ski! Eller hvad med at rappelle fra den kendte Holmenkollen-skihopbakke? Eller tage en sejltur på den billedskønne Oslofjord?

Heldigvis giver de to centralt beliggende Radisson Blu-hoteller i Oslo gæsterne muligheden for at nyde alle attraktionerne i og omkring Oslo, når de samles til møder og arrangementer.

Højeste bygning i Norge

Radisson Blu Plaza Hotel, der med sine 37 etager skyder i vejret over Oslos skyline, byder på en imponerende udsigt over Oslo og Oslofjorden. Hotellet er den højeste bygning i Norge og ligeledes landets største hotel. Hotellet har en praktisk beliggenhed i hjertet af hovedstadens pulserende forretningsområde og lige ved siden af Oslos Hovedbanegård, der byder på en bred vifte af transportforbindelser. Lufthavnstransporten foregår hurtigt og nemt med eksprestoget til og fra lufthavnen.

 Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_2

Både forretnings- og fritidsrejsende kan sætte pris på hotellets nærhed til Oslo Spektrum Arena, regionens bedste sted for underholdningsarrangementer i verdensklasse. Og Radisson Blu Plaza Hotels moderne arrangement faciliteter, kaldet Plaza Panorama, har plads til 1.100 gæster. Stedet er placeret på hotellets 3 øverste etager og har mere end 1.800 m2 med fantastisk udsigt over Oslo og de nærliggende fjorde.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_3

Dansesal, restaurant og bar

Blandt de fleksible mødefaciliteter er Sonja Henie Ballroom, et af de største banket- og konferencelokaler i Norge. Den elegante dansesal blev renoveret i 2009 og er nu udstyret med moderne præsentations- og projektionssystemer, speciallys og -lyd. Med 14 storslåede krystal lysekroner og et moderne design er Sonja Henie Ballroom den perfekte ramme for ethvert arrangement.

På 34. etage, 107 meter over byen, findes 34 Restaurant & Bar. Her kan gæsterne vælge frisk hummer fra hummerbassinet eller vælge retter fra à la carte-menuen. Baren er det ideelle sted for cocktails før middagen eller en sen aftendrink med betagende udsigt over byen.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_4

Gæster, der ønsker et uformelt sted, vil nyde Galway Bay, den irske pub i stueetagen, mens Lobby Bar er perfekt til lette måltider eller en afslappende kop kaffe, hvor man kan opleve den pulserende atmosfære i hotellets lobby.

Separat konferenceindgang

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_6

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et andet ekstraordinært sted og vartegn i Oslo's midtby, der er centralt placeret tæt på attraktioner som Det Kongelige Slott og Aker Brygge. Beliggenheden gør det nemt for gæster at finde vej til hotellet, og med Nationalteatrets togstation og et lufthavnsbusstop kun nogle få skridt væk er hotellet det perfekte sted til at være vært for et møde eller andet arrangement.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_7

Med mere end 40-års gæstfrihed er Radisson Blu Scandinavia Hotel en af de mest erfarne leverandører af konferencefaciliteter i den norske hovedstad. Hotellets funktionelle og fleksible konference- og arrangementområde har plads til 1.200 personer i alt til alle slags konferencer og arrangementer. Og en separat konferenceindgang leder vejen ind til et fleksibelt møde- og udstillingsområde på 2.000 kvadratmeter.

Summit Bar på 21. etage tiltrækker både okale og turister. Efter en lang dags møde kan delegerede slappe af ved et af barens borde ved vinduet, der går fra gulv til loft, og nyde byen og Oslofjorden ved solnedgang. 

Til frokost eller middag serveres et lækkert måltid i en afslappende atmosfære i à la carte-restauranten Enzo. Chefkokken sammensætter en ny og spændende tre retters menu hver uge med inspiration fra det internationale og norske køkken, primært baseret på sæsonbestemte og lokale råvarer.

Ernæring for maksimalt fokus

Højtuddannede møde- og eventmedarbejdere står klar til at hjælpe konferenceværter og delegerede fra start til slut på både Radisson Blu Scandinavia og Radisson Blu Plaza. Radisson Blus koncept Oplevelsesmøder sikrer vellykkede møder ved at harmonisere det håndgribelige - private mødelokaler, tilslutningsmuligheder og mad - med det uhåndgribelige såsom service, tilfredshed og bæredygtighed.

En integreret del af mødeoplevelsen på Radisson Blu-hotellerne i Oslo er det innovative nordiske køkken og Brain Food, Radisson Blus prisbelønnede mad- og drikkevareløsning til mindeværdige møder. Den særlige mødemenu, der er udviklet af eksperter, byder på optimal ernæring for maksimalt fokus og produktiv deltagelse. Den elegante, udsøgte og nærende Brain Food er det ultimative stof til eftertanke og succes. Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_9

Green key

Begge Radisson Blu-hoteller er Green Key-certificerede til at overholde strenge miljøkrav.

Tell us what you think