Oplev en festival som ingen anden: Tomorrowland

Tomorrowland stage

Her i juli fejrer festivalen Tomorrowland sit 14-årsjubilæum ved at bringe international, elektronisk dansemusik til Boom, en lille by uden for Antwerpen. I år finder begivenheden sted over to weekender - noget ganske andet end den første festival i 2005, som varede blot én dag og kun tiltrak 10.000 deltagere. Sidste år tiltrak begivenheden over 400.000 mennesker fra hele verden! Hvis det er første gang, du hører om Tomorrowland (selvom det er usandsynligt!), undrer du dig måske over, hvad der gør den så speciel. Her er et hurtigt overblik over, hvad du kan forvente dig af denne EDM-drømmeverden.

Magisk musik

Selvom festivalen byder på meget mere end bare musik, er den hovedårsagen til det hele, så hvorfor ikke foretage den årlige pilgrimsrejse til Boom? På dette års festival vil der være 16 scener, hver med sit eget tema og med nogle af de største talenter inden for elektronisk dansemusik som værter. Med kunstnerne som KAYZO, Dua Lipa og Robin Schulz kræver det seriøs planlægning at få plads til det hele.

Hardwell Tomorrowland

Vanvittigt og vidunderligt

Det er svært at overskue, hvor man skal ende og begynde på Tomorrowland. Hvert år bliver festivaldeltagerne draget ind i en fantasiverden med mystiske væsener, kæmpeblomster og buegange af slikstokke. Et år var der på hovedscenen en fortryllet bog, der åbnede og lukkede sig, mens den talte til de begejstrede festivaldeltagere, mens en anden uforglemmelig festival havde helikoptere, der hældte blomster ud over folkemængden. Selvom dette års show bliver bevaret som en dyb hemmelighed til sidste øjeblik, lyder temaet 'Historien om Planaxis' ret fascinerende.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Heldigvis er der forskellige måder at slippe væk fra de enorme folkemængder, der strømmer til Tomorrowland i begge weekender, ved de omkringliggende søer, hvor gæsterne får chancen for at slappe af i solen eller leje vandcykler. Der er desuden mulighed for at forblive i eventyrland ved at stige op under himlen i det gigantiske pariserhjul, som nu er blevet et ikon for festivalen.

Tomorrowland 2017

Mad, vidunderlig mad

Tomorrowlands eventyrverden strækker sig også til maden. Festivalområdet har masser af spisemuligheder lige fra madvogne med saftige burgere til pizzaer, håndlavede pastaretter, vegetarretter og meget mere. Festivaldeltagerne kan tilfredsstille deres længsler efter alle festivalaktiviteterne.

Eftervideoen

I modsætning til andre festivaler slutter Tomorrowland ikke, når du forlader pladsen. Festivalen producerer en opfølgende video, som i de senere år er vokset til at blive en fuldt ud professionelt produceret minifilm. Få en fornemmelse af stemningen ved festivalen ved at se de tidligere års eftervideoer. Hvis du ikke allerede har din billet til dette år, vil du sikkert gå i gang med at lede på nettet for at se, om der er nogen billetter til salg!

Tomorrowland

Det rekreative område De Schorre i Boom, hvor festivalen afholdes, kan nemt nås i bil eller med pendulbus. Når du er blevet udmattet efter den første weekend af Tomorrowland, kan du trække dig tilbage til det elegante  Radisson Blu Royal Hotel, Brussels  i art deco-stil blot 30 minutters kørsel væk for at genoplade til den næste uforglemmelige oplevelse. Eller nyd et ophold på Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp  for at være nærmere på stedet. Hotellet ligger lige overfor den betagende Antwerpen Hovedbanegård.

Del dine bedste fotos på Instagram med hashtagget #RadissonBlu, og få en chance for at vinde et gavekort på 100 €!

Tell us what you think