Oplev det fantastiske udendørsliv i denne sommer

Man Hiking On Mountain

Sommer er den bedste tid på året til at være udendørs. Solen skinner, det er varmt, og hele verden synes at være i godt humør. Det er tid til at komme udendørs og opsuge al den sommersol, mens du kan. Hvis du selv synes, at du er lidt af et hjemmemenneske og er lidt usikker på, hvor og hvad du kan nyde ved udendørslivet her i sommer - så fortvivl ikke! Vi har samlet vores fem bedste udendørs sommeraktiviteter for at inspirere dig til din sommerferie.

Kajaksejlads

Er der nogen bedre måde at nyde både land og vand på end at sejle i kajak? Selvom du kan sejle i kajak på floder, søer og åer, så er vi særlig vilde med at udforske Dalmatiens kyst i kajak. Gør Radisson Blu Resort, Split til din hjemmebase, slap af på stranden i det fantastiske kroatiske solskin eller nyd havet, mens du padler afsted.

Man Kayaking on river in sunset

Zorbing

Har du altid ønsket at vide, hvordan en hamster i et hamsterhjul har det? Så vil zorbing måske være din nye yndlingsaktivitet Hos Rolling Haggis i Edinburgh kan du stige ind i deres gigantiske oppustelige kugle og rulle ned ad nogle virkelig imponerende skotske landskaber. Efter alt det rulleri kan du have behov for fast land til at hvile ud på og komme dig. Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre ligger på Royal Mile i hjertet af byen, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at komme ned på jorden igen efter dit zorbing-eventyr.

kids playing zorbing

Skydiving

Hvis du ikke er bange for højder, er skydiving fra et fly 3.000 meter over øen Jersey noget, du ikke må gå glip af. Hop ud af flyet med din tandeminstruktør, og nå en fart på 200 km/t i 30 sekunders berusende frit fald, mens du nyder den fantastiske udsigt over øen, før I lander på stranden ved Gun Site-rampen i St Aubins Bay. Teamet hos Skydive Jersey er der for at hjælpe dig med at få dit adrenalinkick, og Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey er der for at sikre, at din puls vender tilbage til normal tilstand bagefter.

 two people sky diving

Mountainbiking

Udforsk Tysklands betagende Schwarzwald fra den maleriske og charmerende lille by Baden-Baden eller Karlsruhe i Sydøsttyskland. Med over 320 km stier – fra begynder til ekspert – har det aldrig været sjovere at opleve Tysklands friske luft og sommersolskin. Reserver et værelse på Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden-Baden eller Radisson Blu Hotel, Karlsruhe, og vær parat til et udendørseventyr!

mountain bike in a forest

ATV-kørsel

Har du brug for lidt hestekræfter, når du nyder udendørslivet? Det store og smukke landskab i Lucerne kalder på dig. Hop på en ATV eller quad bike, kør en tur rundt, og få de der dæk til at skrige - adrenalin er garanteret!   Sænk adrenalinen efter din udendørstur med et ophold på Radisson Blu Hotel, Lucerne.

woman riding ATV

Er det ikke nok udendørseventyr? Find mere inspiration på vores Radisson Blu.

Har du en foretrukket udendørsaktivitet, som du vil dele med os? Fortæl os om den via Twitter med hashtag #RadissonBlu.

Tell us what you think