Opdag 4 af verdens smukkeste strande

smukkeste strande - Bingin Beach Bali Uluwatu Indonesia

Der er masser af smukke strande, og hvis du bare er på udkig efter et solrigt sted, hvor du kan lægge håndklædet, og klart vand til en svømmetur, så er det nemt nok at finde, ikke? Men hvis du er ude efter det helt særlige "wow"-sted, må du nogle gange lede lidt længere, da nogle af verdens mest maleriske strande måske ikke ligger der, hvor du lige ventede det. Vi har heldigvis samlet nogle betagende strande til dig. Find inspiration til din næste badeferie nedenfor.

Batumi på grund af bjergene i baggrunden

Batumi-strandene ved Sortehavet er unikke, da de kombinerer det bedste af bjerge og hav. Kvariati betragtes som en af Georgiens bedste strande, som sammenfatter betagelsen ved at kunne fortabe sig i havudsigten og vende sig om for at finde charmerende bløde bakker i baggrunden. Tip: Medbring badesko, da Georgiens kyst for det meste består af småsten. Dette sted ligger blot 30 minutters køretur fra Radisson Blu Hotel, Batumi. Men du behøver ikke at tage langt væk for at få adgang til en smuk strand, når du bor på Radisson Blu: Kast dig i bølgerne på Iveria-stranden blot 5 minutters gang fra hotellet. Dette særlige sted er kendt for sit rene havvand.

smukkeste strande - People on the Batumi Beach

Marseille på grund af Calanques

Calanques de Marseille er en række småbugter omkranset af stejle kalkstensklipper langs kysten. Udsigten er fremragende! Besøgende i Marseille kan tage bådture fra Vieux Port og opleve disse naturvidundere fra det smaragdblå vand. Vi anbefaler dog at udforske Calanques til fods, hvis du kan: Du vil finde stier, der fører dig til afsides beliggende strande, som er hele vandreturen værd. En Vau og Port Pins er to af disse skjulte perler. Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux port udgør det perfekte udgangspunkt for disse udflugter.

smukkeste strande : Calanque en vau Marseille France

Mauritius på grund af det gyldne sand

Med over 160 km skønne strande er det ikke underligt, at disse er øens hovedattraktion. Hvad enten du er til snorkling, windsurfing, er ude efter et fantastisk sted til en picnic eller bare ønsker at bruge dagen på at slappe af på den mest uberørte sandstrand, kan du vælge mellem flere smukke strande på Mauritius. Vi har udvalgt de 7 bedste strande efter vores mening, men med så stort et udvalg, hvor skal man overhovedet starte? Hvis der er en, der er virkelig spektakulær, er det Bras d’Eau. Med sin beliggenhed på den forrevne del af kystlinjen gør det omgivende sceneri den til et sted, der må og skal opleves. Området er faktisk nationalpark, og vandrestier gør det nemt at søge tilflugt i naturen, når du har brug for en pause fra solbadningen. Planlæg en dagsudflugt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa, Mauritius eller Radisson Blu Azuri Resort & Spa, Mauritius. Begge hoteller byder desuden på deres egen private strand, der er lige betagende.

smukkeste strande - Aerial view Radisson Blu Poste Lafayette Resort Mauritius

Bali for at hoppe i bølgerne

Hvis du surfer, så ved du, at der er visse forhold, der gør eller ikke gør en destination surfervenlig. Bali er helt bestemt surfervenlig! Der er faktisk mange surfere, der ligefrem foretrækker surfsteder på Bali frem for dem i Australien. Med sin beliggenhed mellem Padang Padang Beach og Bingin Beach placerer Radisson Blu Bali Uluwatu dig tæt på nogle af verdens bedste surfsteder. Grib dit surfboard, og kast dig i bølgerne neden for dette hotel på klippetoppen, eller nyd en afslappet spadseretur til Bingin Beach blot 2,5 km væk.

smukkeste strande - Surfers at Bingin beach Bali Indonesia

Har vi fået dig til at længes efter at gribe badetøjet? Begynd at planlægge din uforglemmelige badeferie med Radisson Blu nu.

Tell us what you think