Nyt Design og Nye Madoplevelser i Norden

Hvor du end befinder dig, giver vi dig tips om de restauranter, der tilbyder udsøgt mad i et trendy miljø.

Tromsø

Restaurang Charly’s er tilbage i Tromsø. I løbet af 1970'erne og 1980'erne var restauranten kendt som det bedste dansested i hele Tromsø. Efter en totalrenovering er Charly’s er nu tilbage på kortet, og de har planer om at tage tronen tilbage som byens vandhul for både hotelgæster og lokalbefolkning. Den nye Charly’s er en intim à la carte-restaurant med hyggelig atmosfære. Her er der plankebøf på menuen, og der er stadig mulighed for at tage en dans på det bevarede dansegulv i restauranten.

TROMSO - RDBLU - TOSZH

Et stenkast fra Charly’s i et område, som kaldes Nordens Paris, ligger Brasserie 69N. Her serveres mad lavet af de bedste lokale råvarer med et fransk touch, så du kan nyde det bedste fra to traditionelle kulinariske verdener. Bon appétit!

TROMSO - Brasserie69

Bodø

Mit i Bodøs centrum finder du Radisson Blu Hotel, som i løbet af det seneste år har gennemgået store forandringer. Med et nyt og inspirerende design og en ny menu i restaurant Fjord Eat & Drink søger restauranten at blive det naturlige mødested i Bodø. Fjord Eat & Drink har fået en opgradering og kombinerer det rustikke med elegance i et miljø med internationalt præg. Specialiteterne på menuen er torsk, muslinger og krabber. Efter middagen kan I slutte af med en drink og panoramaudsigt over byen i bar Top13 på 13. etage.

BODO - RDBLU - Top13

BODO - RDBLU

Vil du udforske det nordnorske køkken skal du besøge restaurant NYT, som søger inspiration i det nordlige Norge for at finde ingredienser, der opdaterer de traditionelle madtraditioner.

BODO - Restaurant NYT

København

Lev det søde liv på nyrenoverede restaurant Filini, som kombinerer nordisk og italiensk design og serverer lækre italienske signaturretter. Restauranten er indbydende med et hyggeligt miljø, lyse træmøbler og italienske gulve. Her kan du møde dine venner i den livlige bar eller bruge tid i den mere intime restaurant, hvor du kan nyde udsøgt italiensk mad og vin i flere timer i godt selskab.

COPENHAGEN - RDBLU Filini-4

Vil du prøve noget nyt, skal du begive dig til VeVe, som ligger i et flot gammelt lagerlokale på Østerbro. Menuen er helt vegetarisk, og her bestemmer årstiden, hvad der bliver serveret på tallerkenerne. Bag den nyåbnede restaurant står Kiin Kiin, der blandt mange er kendt som den eneste thailandske restaurant uden for Thailand, som har fået en Michelin-stjerne. Indretningen består af smukke stengulve, og der er stadig spor af den gamle brødfabrik, der lå her tidligere. Navnet VeVe betyder vegetariske retter fra hele verden. (På dansk: Vegetarisk Verdenskøkken)

COPENHAGEN - Veve

Tell us what you think