Nye udvidelser og attraktioner på Mall of America

Hvad enten du er hyppig gæst i Mall of America, eller du bare drømmer om at shoppe i det største indkøbscenter i USA, så er der nu endnu flere grunde til et besøg. Centeret vil blive udvidet ud over sine eksisterende 520 butikker og 50 restauranter for at byde på endnu flere muligheder med en spændende udvidelse i flere faser. Begynd at planlægge dit besøg nu, for mere shopping, underholdning og flere restauranter er på vej.

 

I november 2015 blev den første af to faser i udvidelsen af Mall of America afsluttet, og der findes nu et atrium på næsten 500 kvadratmeter, som er blevet centerets nye mødested. Denne udvidelse af nordsiden omfatter en kontorbygning på 10 etager samt madmarkedet Culinary on North, og efterhånden vil yderligere 50 til 75 eksklusive butikker åbne dørene for de millioner af mennesker, der årligt besøger centeret. Hvis du er vild med forlystelser og attraktioner, er der også godt nyt til dig! Yderligere to familievenlige attraktioner åbner i år.

 

MOA Culinary Food Court

 

FlyOver America, som åbner den 6. april 2016, er en ny attraktion, der ligger i Nickelodeon Universe. Flysimulatoren tager gæsterne med på en utrolig lufttur over nogle af de største seværdigheder og områder i hele USA ved hjælp af virtuel flyteknologi. Det vil være en realistisk flyveoplevelse, hvor vind, tåge og dufte indgår, mens man stiger op over nogle af USA's mest fantastiske seværdigheder.

 

MOA FOA Ride Desert

 

På østsiden af Mall of America åbner til sommer Crayola Experience, hvor Crayolas magi bliver vakt til live! Denne farverige oplevelse giver dig mulighed for at kombinere farve, kemi og digitalteknologi i en enestående oplevelse, lige fra at navngive din egen Crayolafarve til at være stjerne i din egen farvetegning. Fantasi er det vigtigste redskab, når du besøger Crayola Experience, hvor 25 aktiviteter skaber evige minder for din familie.

 

MOA Crayola Experience

Det bedste på vej? Der er endda mere på vej, når spadestikket til anden fase af udvidelsen bliver taget i sommeren 2017. Hvad enten du udforsker Mall of America for første gang eller vender tilbage for at se det nyeste og bedste, så sørg for at drage fordel af Radisson Blu Mall of Americas nære beliggenhed ved centeret (bogstavelig talt forbundet ved en forbindelsesgang i luften), og afslut din ultimative shopping- og underholdningsoplevelse med et afslappende hotelophold.

 

Tell us what you think