3 nye spændende destinationer til dit arrangement

Edinburgh - City Centre

Vi ved, at det kan være vanskeligt at planlægge det perfekte arrangement. Og blandt de mange centrale elementer, som bidrager til en rigtig mindeværdig sammenkomst, er valget af destinationen det vigtigste. Men mange af verdens traditionelle konferencecentre er i stadig højere grad påvirket af øgede omkostninger og begrænset kapacitet. Så hvis du ikke er sikker på, hvor du skal afholde dit næste virksomhedsmøde eller arrangement, kan du finde ny inspiration ved at klikke . Eller endnu lettere; se vores følgende top 3 over unikke og fremragende destinationer,der alle vil styrke dit særlige arrangement.

København, Danmark

Stilfulde København har alt, hvad du har brug for - og mere - til uforglemmelige møder, konferencer og arrangementer. Denne skønne hovedstad kombinerer moderne design og en rig historie med et stærkt fokus på kundeservice, inspireret af danskernes unikke åbenhed. Og det er også nemt at komme dertil - de fleste store flyselskaber flyver jævnligt til og fra København, og lufthavnen ligger bare 15 minutters kørsel fra bymidten.

København har verdensrekord i at være et sikkert og miljøvenligt rejsemål, hvilket er meget vigtigt i øjeblikket: Ifølge Global Peace Index 2016 er Danmark den næstmest sikre destination i verden. Og den har en af verdens mest ambitiøse klimapolitikker, der sigter mod at gøre landet helt uafhængigt af fossile brændstoffer - hvilket gør København til det perfekte sted for bæredygtige møder.

Copenhagen, Denmark at Nyhavn Canal

Det er en by, hvor du virkelig kan nyde den autentiske danske livsstil og kultur på en lang række ikoniske steder. Hvis du vil opholde dig i hjertet af byen, så tilbyder det elegante Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen moderne mødefaciliteter til op mod 1.700 gæster. Eller reservér dit særlige arrangement på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen for at opleve enestående dansk modernisme på verdens oprindelige designerhotel skabt i 1960 af den legendariske Arne Jacobsen.

Conference room at the Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Nice, France

En invitation til dette sofistikerede resort med den autentiske charme ved den fantastiske franske riviera vil med sikkerhed levere en mindeværdig oplevelse for dine gæster.

Smukke Nice har en fantastisk beliggenhed ved kysten ikke langt fra Monaco og den italienske grænse, og tilbyder en unik atmosfære, som blander det bedste af Sydfrankrig med et strejf af smart italiensk elegance.

Som en bonus har stedet et exceptionelt mikroklima: Åbent mod havet, men beskyttet mod vinde af bjergene - dette unikke resort er et smukt og virkelig solrigt sted. Og den skønne lille Nice Côte d'Azur lufthavn ved Middelhavet er beliggende bare 10 minutter fra centrum, og tilbyder flyrejser til 114 destinationer i over 40 lande.

View of walkway of Promenade des Anglais, Nice

Nice, stilfuld og fortryllende, inspirerer ethvert møde eller arrangement. Og ved dens berømte Promenade des Anglais på kysten ligger det smukke Radisson Blu Hotel, Nice med dens exceptionelle restaurant på taget. De nyligt istandsatte møde- og eventfaciliteter inkluderer 31 glimrende udtænkte områder med uforglemmelig udsigt over det magiske Middelhav.

Nice meeting room

Edinburgh, Skotland

Den gamle skotske hovedstad med masser af historisk atmosfære er en skøn og anderledes destination til dit næste møde eller arrangement. Edinburgh, en af Europas smukkeste byer, er vævet sammen med dets landskab med tårnbygninger og monumenter placeret på klipper med udsigt over havet. Tag på en lille vandretur for at opdage den fantastiske arkitektur fra middelalderen og nyklassisicismen - eller udforsk alle byens fascinerende hjørner og kroge.

Det er nemt at bevæge sig rundt takket være den kompakte, tilgængelige bymidte, det pålidelige transportsystem med hyppige afgange og gode forbindelser til globale destinationer via Edinburgh Airport.

Edinburgh - City Centre

Og omgivelserne er et paradis for enhver golfspiller: Golf har været en del af Skotlands sportslige arv siden det 15. århundrede, og der er nu mere end 550 golfbaner spredt ud over hele landet - lige fra championship-links til små skjulte perler.

Den skotske hovedstads verdenskendte gæstfrihed afspejles i det ikoniske valg af venues. Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, fremragende placeret i det historiskecentrum, og Radisson Collection Hotel, Royal Mile Edinburgh befinder sig begge en ganske kort gåtur fra byens største seværdigheder. Begge tilbyder exceptionelle moderne mødefaciliteter, værelser med fremragende udsigt og en service, der byder dig varmt velkommen til absolut mindeværdige møder og arrangementer.

Radisson Blu Edinburgh meeting room

Tell us what you think