Ny Trendy Italiensk Hotelrestaurant for Alle Foodies – Hotelgæster & Mødedeltagere

Restaurant Filini på Radisson Blu Scandinavia Hotel har slået dørene op og byder på nyfortolkninger af italienske signaturretter til glæde for både hotelgæster, mødedeltagere og madinteresserede. I køkkenet har den prisbelønnede landsholdskok Rasmus Kofoed Sørensen fuld fokus på at lave retter med intens, autentisk smag og gode råvarer, serveret med et nordisk twist.

RDBLU Filini-4_CPHZA

RDBLU Filini-1398_CPHZA

29-årige Rasmus Kofoed Sørensen står i spidsen for Filini, og sammen med sit team har han arbejdet hårdt på at sikre en raffineret menu båret frem af god smag og italiensk enkelhed, der sender smagsløgene på oplevelse i støvlelandet. Rasmus har baggrund fra restaurant Babette og Geist, han er på det danske kokkelandshold og fik senest en bronzemedalje ved Danmarks Bedste Kok 2016. Nu er han klar til at give Filinis gæster en unik, italiensk madoplevelse.
RDBLU Filini-1612_CPHZA

En international trend

Med Filini vil man gerne både kunne tilbyde hotellets gæster & mødedeltagere lækker italiensk mad, men samtidig er det ambitionen at tiltrække københavnere, der har lyst til god mad og vin i trendy og internationale rammer.

Hos Filini er der casual dining på menuen, hvor man både kan sippe til årets helt store come back, Aperol Spritz, og spise smagfulde antipasti til – eller nyde intense, italienske signaturretter tilført nordisk finesse sammen med et glas fyldig Barolo La Pieve.

I storbyer som New York, London og Barcelona er det normalt at nyde en drink på en hotelbar og spise middag på en hotelrestaurant, selvom man ikke bor der. Det er en trend, som vi begynder at se mere af herhjemme. Vi har lagt et kæmpe arbejde i at skabe en moderne restaurant, hvor man kan få rigtig god mad, vin og lækre drinks i afslappede omgivelser med en international stemning. Det håber vi, at københavnerne vil tage til sig,” siger Steen Gartmann, General Manager på Radisson Blu Scandinavia.

RDBLU Filini-2_CPHZA

RDBLU Filini-1503_CPHZA

RDBLU Filini-1596_CPHZA

For yderligere information i forbindelse med et møde eller et event kan vores konference- og eventafdeling kontaktes på scandinavia.meetings.events@radissonblu.com.

Du kan også kontakte restauranten direkte på filini.copenhagen@radissonblu.com.

Tell us what you think