Norges fjorde: Ideelle til møder

Hjorundfjord fjord in Norway

Fjordenes land har de ideelle omgivelser til møder og konferencer og sikrer en unik stemning. Norges fantastiske natur venter kun på at blive udforsket mellem eller efter møderne, og den smukke udsigt fra hotelværelser og mødefaciliteter på Radisson Blu-hotellerne giver fornyet energi og motivation. Hvad enten du er i Tromsø, Stavanger, Bergen eller Trysil, har du mulighed for udflygter og en storslået udsigt. Norges smukke fjorde vil med garanti føje lidt fornøjelse til arbejdet og gøre varigt indtryk på dine gæster og medarbejdere.

Stavanger – gammeldags charme

Ikke to møder er ens, men alle kræver perfekte rammer og fokus på detaljen. Det gælder for såvel mødestedet som beliggenheden, og Stavanger har det hele.

Meeting room at Radisson Blu Royal Hotel in StavangerDenne fortryllende by tilbyder den perfekte balance mellem ro og spænding til at styrke krop og sind. Tag en pause, og skift udsigten fra vores mødelokaler ud med naturens vidundere og den gamle verdens charme, som byen tilbyder.

En skøn forretningsudflugt langs Lysefjorden til den ærefrygtindgydende Prædikestolen er en utrolig oplevelse, som med garanti efterlader dig med en følelse af at være på verdens top og klar til alverdens udfordringer. Kast et blik ind i evigheden, slap af i krop og sind og lad batterierne op.

Silhouettes of two people on Pulpit rock in StavangerStavangers gamle bydel, med sine smukt bevarede træhuse fra det 18. århundrede, fortjener også at blive udforsket og beundret. Denne lille udflugt kan nydes til fods i en pause og tager kun 5 minutter, for disse maleriske, bugtende gader ligger kun 5 minutters gang fra Radisson Blu Atlantic Hotel, som genåbner til november efter renovering.

Tromsø – porten til Arktis

For at genoplade sindet og begynde på en frisk er det ofte blot en storslået udsigt, der skal til, og Tromsø har netop de scenarier, der kan gøre en forskel. Denne smukke by er kendt som porten til Arktis og berømt for sit spektakulære nordlysshow, som på klare nætter kan ses fra Radisson Blu Hotel Tromsø. Se lyset danse på nattehimlen, mens du lader dagens arrangementer synke ind.

Aurora above fjords in NorwayUdover de himmelske vidundere i det høje kan Tromsø også prale af fantastiske syn nede på jorden. Blot 10 minutter fra hotellet kan du besøge Arctic Alpine Botanic Garden med sin unikke samling af fantastisk flora. Kom tilbage fra din kølige udflugt og varm dig med en drink i vores elegante bar, eller nyd et saunaophold med udsigt.

Fantastic view from Sauna at Radisson Blu Hotel in TromsoBergen – blandt fjelde og fjorde

Mellem Nordsøen og Fløyen-bjerget ligger fantastiske Bryggen, en tidligere kajplads der er optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Maleriske cafeer, markeder med friske fisk og farverige træhuse pryder denne kystby med maleriske scenerier. Følg op på et produktivt møde med en slentretur langs havnekajen lige uden for Radisson Blu Royal Hotel Bergen, eller nyd en længere udflugt, der med garanti vil tage pusten fra dig.

View of Bergen city and natureMed den fantastiske beliggenhed ved vandet er det let at tage på ture på den smukke Nordsøen og de omkringliggende fjorde, og Ulriken-bjerget, blot 20 minutter fra hotellet, vil imponere med sin storslåede panoramaudsigt. I Bergen blandes farvestrålende bybilleder med spektakulære landlige omgivelser og giver en velafrundet og alsidig oplevelse.

Beautiful nature and landscapes in BergenTrysil – ro og fordybelse i vildmarken

Intet slår den fred og ro, man finder på fjeldsiderne i den store, snedækkede vildmark. Trysil giver mulighed for ro og fordybelse på Trysilfjeldets tinder - ideelt til en pause fra mødet, så sindet kan falde til ro. Kom tilbage til de rustikke gæsteområder i varme jordtoner på Radisson Blu Resort Trysil, der ligger kun 20 minutter fra pisterne, og nyd det optimale miljø til intime og uformelle møder over en kop kaffe eller te.

Informal and intimate meetings at Radisson Blu TrysilHvis du nyder afterskiing lige så meget som rigtigt skiløb, har Radisson Blu Mountain Resort & Residences også en imponerende udsigt over de snedækkede bjerge fra de udendørs spabade. Uanset om du foretrækker at varme op i kulden udendørs eller køle ned indendørs med en drink ved pejsen i baren, er der altid et sted, der passer til dit humør.

Outdoor Jacuzzis at Radisson Blu Resort in Trysil

Tell us what you think