Møder med Københavns bedste udsigt!

View from meeting room at 25th floor at Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Start morgenen med et morgenmøde, mens du ser solen gå op over Øresund. Afslut dagen samme sted og se solen kaste lange skygger ind over København, mens forlystelserne i Tivoli tager til. Som en kameleon ændres udsigten fra 25. etage alt afhængigt af, hvornår på dagen, du arrangerer dit møde eller arrangement.

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger på den maleriske Stadsgraven-kanalen, det trendige og moderne Islands Brygge ved Københavns Volde – og er et naturligt mødested for gæster fra hele verden.

View at night of Radisson Blu Scandinavia Hotel in CopenhagenElevatoren ved siden af receptionen fører dig direkte op til 25. etage og en fantastisk udsigt over København og omegn. Gennem de store panoramavinduer kan du se ud over Københavns hustage, Christianshavns kanaler, Københavns Volde, Øresund og de mange smukke historiske bygninger og kirker. Kan du genkende tårnene?

Møde på de to øverste etager

25. etage er et perfekt sted for dig, der planlægger et unikt møde eller et privat arrangement, der skal være lidt isoleret. Væk fra resten af hotellets gæster, på toppen af Radisson Blu Scandinavia Hotel med panoramaudsigt, kan lokalet på 25. etage tilpasses præcist dit behov for et arrangement for op til 100 personer.

Foruden fester og receptioner, kan du arrangere morgenmad, frokost, en workshop eller pressekonference. Udover byens bedste udsigt har lokalet egen bar, som danner den perfekte intimitet for et skræddersyet arrangement. Kun fantasien sætter grænser – og her har du virkelig chancen for at sætte dit eget aftryk på arrangementet.

På 26. etage, som er hotellets øverste etage, tilbyder vi desuden et VIP lokale med navnet 2620. Dette lokale er perfekt til de mindre arrangementer som for eksempel et bestyrelsesmøde eller en privat middag på toppen af Radisson Blu Scandinavia Hotel.

View from meeting room on 26th floor at Radisson Blu Scandinavia Hotel CopenhagenFleksible mødefaciliteter med masser af dagslys

Fleksibilitet og kreativitet er det, du møder på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Hotellet er med sine 14 mødelokaler et af Danmarks største møde- og konferencehoteller, der kan afholde møder og events for op til 1.750 mødedeltagere. På selve mødeetagen er der god plads til at samle deltagerne på flere måder, og den egner sig godt til øvelser med bevægelse for eksempel som et kreativt indspark på et langt dagsmøde eller konference.

Buffet at meeting facilities at Radisson Blu Scandinavia Hotel CopenhagenDet største lokale, Scandinavian Ballroom, har fleksible vægge med adskillige kombinationsmuligheder til det helt store arrangement. Med 5 individuelle sektioner, ingen søjler og en loftshøjde på 4 meter, kan lokalet anvendes til både store møder, udstillinger, gruppe-lokaler og galla-middage.

Se, hvordan Scandinavian Ballroom blev omdannet i forbindelse med en stor konference.

Lyse farver og lys stimulerer sanserne og tilskynder deltagelse og aktivitet – uanset hvilket mødelokale, du vælger på Radisson Blu Scandinavia Hotel, har du ikke kun dagslys, men også en flot udsigt til omgivelserne udenfor.

Den flotte udsigt, dagslys og vores fleksible lokaler med mulighed for kreative indspark er alt sammen med til at skabe en god oplevelse for mødedeltagerne og et succesfuldt møde eller arrangement.

Daylight and view from meeting room at Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Tell us what you think