Mød Nikita og Kate – Et par, der begge var finalister i vores konkurrence, Design dit eget ikon!

To sjæle - èn tanke, og det var netop tilfældet i vores designkonkurrence, Design dit eget ikon!

Couple photo

Rul ned for at læse lidt mere om to af vore finalister – ægteparret Nikita og Kate fra Rusland – som deltog i vores konkurrence i august sidste år; og de endte begge to som finalister i vores konkurrence!

 

 

Hvad hedder I, og hvilket land kommer I fra?

Vi hedder Nikita og Kate. Vi er fra Rusland, fra en by midt i Sibirien – Kemerovo.

 

Har nogen af jer en kreativ baggrund eller erfaring?

DSC_7326

Kate: Ja, jeg er faktisk grafisk designer, så i det jeg laver, spiller det kreative en stor rolle. Men dette var min første erfaring med design af et møbel, og jeg fandt det meget interessant!

DSC_7327

Nikita: Egentlig ikke. Jeg er projektleder inden for webudvikling, så jeg arbejder ofte med designere, og har derigennem en del forståelse af deres arbejdsproces. Men dette var første gang, jeg selv har skabt noget. J

 

 

Hvad kan I bedst lide ved jeres respektive design?

Nikita: Jeg kan lide de farver, jeg valgte – mørkeblå og lilla. Jeg synes, at de virker rigtig godt sammen. Ikke for skrappe, ikke for kedelige, men alligevel smukke at se på.

Kate: Jeg kan lide det mønster, jeg brugte på stolens bagside og hynde. Nogle mønstre er pæne på afstand, men er alt for meget, når man kommer tæt på. Jeg synes, at dette virkelig appellerer, uanset hvor i rummet, man befinder sig.

 

 

Hvem af jer hørte først om denne konkurrence? Havde din partner nogen indflydelse på dit design?

Nikita: Det var mig – jeg læste om den på Facebook. Jeg fortalte straks Kate om den, fordi jeg ved, at hun er meget kreativ og kunne skabe et virkelig godt design. Da hun blev finalist i en af de første uger, tænkte jeg "hvorfor ikke prøve?" og udarbejdede et par forskellige design. Kate hjalp mig med at vælge det bedste.

Kate: Ja, det var Nikitas ide. Vi kritiserede og konsulterede hinanden, hvilket virkelig hjalp os med at komme op med nogle stærke design.

 

 

Hvad følte I hver især, da I hørte, at I begge var finalister?

Vi var selvfølgelig ekstremt glade for, at andre folk kunne lide vores stole, lige så meget som vi selv kunne! Vi var begge meget spændte, da førstepræmien var fantastisk – ikke bare en rejse til København, men at få en rigtig version af sin egen unikke udgave af Ægget™ er ret cool. Det var ærgerligt, at vi ikke vandt, men vi var meget glade for at være i finalen og at have været med i opløbet.

 

Har I nogensinde boet på Radisson Blu før? Og hvis I har, hvorfor valgte I så os? Hvis ikke, har I så planer om at bo hos os i fremtiden?

Ja, selvfølgelig! Vi boede på Radisson Blu Edwardian, Grafton i London for et år siden og på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, fordi de har en fantastisk central beliggenhed og virkelig gode gæsteanmeldelser. Vi elskede det virkelig begge gange.

Desværre kunne vi ikke bruge vores finalepræmie - fire gratis overnatninger på et Radisson Blu-hotel, fordi vi fik en baby for tre måneder siden. Men jeg håber bestemt, at vi vil besøge masser af Radisson Blu-hoteller i fremtiden!

 

 

 

 

 

Tell us what you think