Moderne møder i metropolen Malmø

Skyline of Malmo Sweden with Famous Turning Torso Building taken from the Sea

Malmø er et moderne og multikulturelt knudepunkt, ideel til møder og events på grund af dens størrelse og tilgængelighed. Mange forretningsrejsende nyder, hvor kompakt den er, og hvor nemt det er at gå rundt i Sveriges tredjestørste by, fordi de hurtigt kan komme fra et møde til et andet eller besøge kulturattraktioner mellem møderne. Malmøs forbindelse til København gør den til et livligt storbyområde i Øresundsregionen, der tiltrækker alle lige fra entusiastiske, teknologielskende igangsættere til erfarne forretningseksperter.

En storby med forbindelser

At placere et møde i Malmø er ren fornøjelse. Ud over at være smuk er den lille og bekvem. I kan sagtens stole på infrastrukturen eller blot spadsere ad de brolagte gader for at komme til jeres bestemmelsessted, hvilket gør turen til en kulturel oplevelse. Radisson Blu Hotel i Malmø’s 25 moderne mødelokaler er i gåafstand fra Malmø Centralstation. Fra Malmø kan du også komme til de nærliggende byer, Ängelholm og Kristianstad, såvel som til internationale destinationer som Berlin. Og fra København er der kun 43 km eller 20 minutter i tog.

Oresund Bridge connecting Copenhagen Denmark and Malmo Sweden

En storby med kultur

I Malmø er der en god blanding af lokal historie og en global atmosfære. Der er rig mulighed for at udforske byens skandinaviske kulturarv og indfange den gamle bys arkitektur såvel som den kosmopolitiske havnefront og den futuristiske skyskraber Turning Torso. Lad dine mødedeltagere hoppe på en cykel før en vigtig præsentation, og lad jer inspirere af Malmøs elegante enkelhed. Besøg slottet Malmöhus, der rummer en række museer med kunst, videnskab og historie. Madelskere vil blive glade for at høre, at der er masser af bistroer og cafeer, der kan prale af lækre specialiteter som marinerede sild med rugbrød og kødboller med dildkartoffelmos. Efter en dag med møder kan du forkæle dine mødedeltagere med shopping i Fersons-området, hvor man finder alt fra vintage-butikker til den seneste mode.

Illuminated footbridge over river at dusk in city Malmø

En storby med begivenheder

Der er to Radisson-hoteller Group, der kan være vært for dine arrangementer i Malmø, heriblandt Radisson Blu Hotel, der ligger i hjertet af byen. Hotellet, der ligger blot 500 meter fra Malmö Centralstation, kan prale af Skandinaviens største hotelværelser. 25 moderne mødelokaler på samme etage, hvilket giver den ultimative fleksibilitet, et lokale til 200 personer og historiske 1500-tals omgivelser til intime møder.

Meeting room with chairs and windows in daylight at Radisson Blu Hotel MalmøI behøver ikke engang at forlade hotellet for at nyde en exceptionel kulinarisk oplevelse. Nyd det svenske køkken foran et buldrende ildsted på hotellets restaurant, Thott's, som ligger i et af Malmøs ældste bindingsværkshuse. Efter middagen kan I nyde en drink med jeres kolleger i vores elegante Lobby Bar.

Lobby bar with chairs and tables and large windows at Radisson Blu Hotel Malmø

De gode pladsforhold. Og den professionelle service og centrale beliggenhed er alle faktorer, der opmuntrer mødeplanlæggere og deltagere til at vende tilbage til hotellet gang på gang. Elementer, der styrker samarbejdet og forbedrer relationerne.

Hør mere om, hvordan vi kan virkeliggøre dit møde eller arrangement på Radisson Blu Hotel, Malmø.

Tell us what you think