Kreative kaffepauser med Blu

"Så længe der er kaffe i verden, hvor galt kan det så gå?"

 

Hvad enten du er enig med Cassandra Clare eller ej, så har alle brug for en kaffepause nu og da til at slappe og refokusere i – især, når man er på arbejde eller til møde. Så teamet i Radisson Blu i Centraleuropa tænkte, "Hvorfor ikke gøre dem lidt mere interessante?”

Rul ned for at se nogle af de trendy drejninger, Radisson Blu i Centraleuropa tilbyder sine forretningsgæster.

Addictive Apple

Denne kaffepause, "Addictive Apple", over temaet "Flexitarian" tilbyder en velafbalanceret kost sammen med fuld smag af grønt. Fra æbletærte til frisklavet æble-gulerodssmoothie. Hold dig sund, og husk: "Et æble om dagen holder doktoren fra døren!"

Chic Cinnamon

Hjemmelavet mad og lokalt køkken er karakteristisk for vores kaffepauser, der er inspireret af "Land + Place". Vores køkkenchefer genfortolker traditionelle opskrifter med en moderne drejning. Hvad med kofta på kanelstænger eller lækre kaneldoughnuts? Bring lokal smag til dit møde med vores kaffepauser over temaet kanel.

Cheerful Chocolate

Giv sjælen næring med denne kaffepause over temaet "Tasty Mood"! Fra sandwich med Nutella og chili til fløjlsbløde banansmoothies, så er alle lækkerierne i denne kaffepause en ode til alles yndlingsdelikatesse – chokolade. Rul gennem galleriet herunder for at se alle chokoladelækkerierne.

Green Galore

Du må prøve den økologiske "Wild Sensation"-inspirerede mulighed for at få en kaffepause, der virkelig er fuld af smag og næringsstoffer. Hvedegræs og honning-smoothies passer perfekt til wraps med krydret frilandskylling og guacamole. Se flere snacks fuld af grøn energi herunder!

Tror du, at disse kaffepauser er lige præcis, hvad dit team har brug for ved næste møde eller arrangement? Eller måske er du interesseret i at få mere at vide om det fantastiske udvalg af lækker og moderne mad, vi kan tilbyde ved dit næste møde? Gå til vores side Food Trends for at se alle de seneste trends, som vi inkorporerer i vores mad til møder og arrangementer.

Tell us what you think