Konference Møder Design: Kreative Mødesteder I Norden

Har du tænkt på, hvordan man skaber et kreativt møde? For det har vi. Mange gange. Vi stræber altid efter at have så kreative miljøer som muligt, der bidrager til at gøre oplevelsen af mødet endnu bedre.

For at være kreativ og finde på nye løsninger er der behov for fleksible rum med eksempelvis flytbare skrivetavler og tomme vægge til at opsætte posters og flipovers. Undgå lokaler med faste stole og borde, da det kan begrænse dine tanker.

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardemoens nyrenoverede mødelokaler til op til 350 personer har funktion og design i fokus. Her kan du som konferencegæst nyde godt af lyse lokaler med moderne teknik.

RDBLU Airport Hotel Gardemoen_OSLZR_09

Alle mødelokaler på Radisson Blu Hotel, Bodö er nyrenoverede med nye møbler og tekniske løsninger. Her kan de kreative tanker få frit spil, og med fleksible lokaler kan man fint møblere efter ønske til både små og store møder.

For at holde gang i dine kreative tanker, udveksle idéer og turde gå nye veje skal du holde mødet et sted med inspirerende design. Sørg for, at I kan være i fred, for kreativt arbejde kræver mental energi. Tag væk fra den daglige struktur for at kunne tænke ud af boksen.

RDBLU-Bodo-41

Radisson Blu Scandinavia Hotel byder på en imponerende udsigt over København, som inspirerer din kreativitet. Den nye konferenceafdeling har en varm og sofistikeret indretning i mødelokalerne og imødekommende fællesområder.

Målet med et kreativt møde er ofte at få mange idéer og nye løsninger frem. Her må deltagerne i mødet samarbejde og bidrage med engagement og initiativ for sammen at gøre fremskridt. Det handler også om at starte gode processer for at lokke idéer frem og efterfølgende turde at udvikle og realisere dem.

RD Scandinavia-2

Radisson Blu Arlandia Hotel på Stockholm Arlanda Airport er et naturligt mødested for mødedeltagere fra hele verden. Hotellet er renoveret med tidløs elegance og skandinavisk design. De 25 mødelokaler er lyse og indrettede i behagelige farver for at sætte gang i fantasien hos mødedeltagerne.

Arlandia_high_9168

 

Tell us what you think