Klar – Parat – Start … for Radisson Blu

For mange af vores gæster er sport nærmest en religion. De værdsætter og respekterer, hvor vigtig den er – og det samme gør vi. Det er derfor, alle vores hoteller passer godt på sportsudøvere rundt om i verden. Vi dækker dine behov med vores specielt udviklede sportspakke, uanset om du er kaptajn for New Zealands nationale rugbyhold eller spiller din allerførste fodboldkamp i udlandet.

 

Slap af inden spillet

En sportsudøvers dagbog

09.30: Jeg flyver til London for første gang. Det er en livlig metropol. Jeg er udmattet, mangler søvn, har jetlag og skal vinde en kamp om nogle få timer. Så snart jeg kommer ind i lobbyen på Radisson Blu, bliver jeg overvældet af den forfriskende atmosfære. Receptionisten tilbyder med det samme tidlig check-in, så jeg har tid til at slappe af i et af hotellets store, komfortable værelser. Sengen byder mig velkommen, puden berører let min kind og dynen omfavner mine drømme. Få sekunder senere er jeg faldet i dyb søvn.

Super Food - Spis for at vinde

10.30: Receptionen ringer for at vække mig.

Efter et hurtigt, opfriskende brusebad i det store, lyse badeværelse, følger jeg den søde duft af friske fødevarer. Bordet med supermorgenmad  nedenunder er fyldt med årstidens frugt, grøntsager, fuldkornsprodukter og masser af fisk. Alle råvarer er rene og intet på bordet giver sukkerchok!

Køkkenchefen imødekommer endda særlige ønsker, så enhver sportsudøver kan nyde sit foretrukne måltid, som senere giver brændstof til vinderpræstationen på banen! Jeg får en hurtig snak med ham, og han fortæller mig, hvor meget han nyder at lave mad til sportshold:

"Jeg skulle engang skaffe en plade mælkechokolade på 2 kg, hvilket var en interessant anmodning fra en professionel sportsudøver! Jeg arbejder tæt sammen med ernæringseksperter eller holdledere om menuens sammensætning. Vi er nødt til at være meget fleksible. Vi ønsker ikke at begå fejl – mad og ernæring er afgørende, når det gælder sport!"

Planlægning for at vinde

 

11.30: Mæt og tilfreds får jeg samlet holdet. Det er ganske nemt, da vi allesammen bor på samme etage. Vi er glade for at kunne planlægge strategier og taktikker i et moderne mødelokale med udsigt. Sund mad til hjernen og iskoldt vand står allerede klar på bordet, da vi kommer. Vi har højhastighedsinternet, LCD-projektor, flipovere og kontorartikler til rådighed, så vi hurtigt kan komme i gang med at planlægge. En af mine spillere er bange for, at hans ømme ryg vil hæmme holdet. En kompetent og hjælpsom hotelmedarbejder foreslår at booke en tid hos hotellets fysioterapeut med det samme.

Resten af holdet går ned for at varme op i det veludstyrede fitnesscenter, der har åbent døgnet rundt.

Lige i rette tid til at fejre!

 

17.00: Efter vi har vundet spillet, er humøret højt og alle ønsker at fejre resultatet! Heldigvis byder byen på masser af underholdningsmuligheder. Nogle køber billetter i sidste øjeblik til en kamp på Wembley Stadium, andre får en øl på en populær sportsbar i nærheden, og jeg snupper en rundvisning på Wimbledons Tennis Museum.

Godnat!

23.00: Dagen slutter, som enhver vellykket dag burde: I en behagelig seng på Radisson Blu.

Næste gang, dit hold skal til Storbritannien eller Irland, så sørg for, at udnytte Radisson Blus specielt udviklede sportspakke!

På den måde opnår du fordelene ved den bedste ernæring, moderne fitnessfaciliteter og nærhed til sportssteder og større stadioner – herunder Old Trafford i Manchester, The Millennium Stadium i Cardiff, Murrayfield i Edinburgh og Edgbaston i Birmingham!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tell us what you think