Innovativ teknologi til vellykkede møder

Innovative Blu – Fra Digichart og Multipad til vores OneTouch App

Kopiering af noter og udskrivning af dagsorden? Det lyder virkelig gammeldags. At være med ... betyder nu til dags at bruge den nyeste teknologi. Når alt kommer til alt, hvem vil så ikke gerne gøre sit arrangement til noget særligt eller unikt og derfor så velfungerende som muligt? Når det drejer sig om teknologisk innovation til møder og arrangementer, har Radisson Blu altid været førende. Som den allerførste hotelkæde gav vi vores hotel- og konferencegæster gratis internetadgang for mere end 10 år siden. Vi bekymrer os selvfølgelig også om hastighed og effektivitet: 100Mb er minimumskravet, og på mange af vores hoteller kan man surfe med 500Mb! Du finder desuden den seneste generation af video, belysnings- og konferenceinstallationer på vores Radisson Blu-hoteller som en del af konceptet  Experience Meetings . Så hvert eneste arrangement er bogstavelig talt et højdepunkt.

Digichart – digitaliser dine noter med et enkelt klik

Aldrig mere tidskrævende renskrivning af noter eller kopiering og scanning af store flipover-ark? Selvfølgelig, det er nemt med vores  Digichart! Med blot et enkelt klik kan du slippe for at kopiere, og du kan virtuelt udveksle dine ideer i realtid via plug & play samt samarbejde med andre. Med vores Digichart kan alle noter og ideer, der er skrevet på en flipover, omgående overføres til din PC og sendes ud via e-mail på få sekunder. Fra Beograd og Warszawa til Basel,Rostock og Bukarest – denne innovative løsning gør det nemt at digitalisere dine noter.

Multipad – Interaktiv megatablet

Præsentationer, videokonferencer, whiteboard og meget mere …  Multipad  kombinerer en integreret PC's ydelse og fleksibilitet med en stor berøringsskærm i én elegant enhed – en interaktiv megatablet med en 55", 1080p, fuld HD-skærm. Du kan arbejde med adskillige programmer, præsentere forskellige dokumenter, formater og materialer via berøring og deling, gemme og sende noter via e-mail. Og takket være adgang i realtid kan dine møder nå fra BerlinHamburgDüsseldorfFrankfurt eller Köln til Zürich.

One Touch App – up to date-arrangementer altid ved hånden

Smarte kunder er dem, der altid er up to date. Vores  One Touch app  bringer ikke blot alle hotelydelser og den vigtigste information om dit eventhotel direkte til din telefon, tablet eller laptop. Den bringer også alle nøgleinformationer om arrangementet op på din skærm. Med en særlig og individuelt oprettet side for dit arrangement i appen har du og alle dine deltagere det hele lige ved hånden. Fra dagsordenen, fremhævede præsentationer, deltager- og talerlister med kontaktoplysninger til påbegyndte spørgeundersøgelser, lotterier eller evalueringsformularer, der opfordrer deltagerne til at være aktive i appen: vores One Touch-app er den ideelle ledsager til ethvert arrangement! Altid ved hånden, altid up to date og selvfølgelig papirløs og derfor miljøvenlig. Og det bedste er, at vores hoteller sørger for, at din app fodres med al relevant og opdateret information i realtid. Vi er sikre på, at dine mødedeltagere bliver glade!

Tell us what you think