Innovativ design - innovative møder

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Som et af verdens førende hotelbrands har vi et passioneret forhold til førsteklasses, dynamisk design: Dristige og innovative lobbyer. Smukke gæsteværelser inspireret af modeverdenen. Moderne, fleksible, inspirerende lokaler til arrangementer.

Verdens bedste arkitekter, designere og stylister går sammen om at designe Radisson Blu-hoteller til at indfri forventningerne hos både forretnings- og ferierejsende.

Lad os se, hvordan resultatet ser ud ...

Inspirerende lobbyer

Radisson Blu har altid skilt sig ud med sit innovative, opfindsomme design: I 1960 åbnede Radisson Blu Royal Hotel dørene til verdens første designhotel. Det var tegnet af den danske arkitekt Arne Jacobsen og var forud for sin tid med den ikoniske stol Ægget™ i lobbyen. Siden da har vores elegante og modebevidste lobbyer udvist en spektakulær passion for innovation, toneangivende design og mennesker. Et eksempel er lobbyen på Radisson Blu Old Mill Hotel i Beograd, hvor møllens originale konstruktion forenes med de æstetiske elementer fra stilen "industrial chic".

Design alene er ikke tilstrækkeligt

Et godt udseende alene gør dog ikke et koncept succesfuldt. Radisson Blu skaber inspirerende, levende rum, der også er nyttige for gæsterne. Ikonisk, moderne komfort. Med alt, hvad du behøver - såsom hurtigt, gratis internet eller førsteklasses underholdning ved Wine Angels Aerial Shows ved Zurich Airport Hotel. Se, hvad der sker. Bliv en del af handlingen. Eller forbered dig blot i fred og ro på dit næste møde.

Innovative mødelokaler

Til dit næste møde: En behagelig atmosfære, der opmuntrer til kreativitet og produktivitet, er essentiel for et møde, der er en succes fra starten De dage er for længst talte, hvor tunge gardiner holdt den sidste smule lys ude af indelukkede mødelokaler. I stedet kan gæster på Radisson Blu nyde så meget frisk luft og varmt sollys, som de har lyst til. På Radisson Blu Hotel, Rostock kan gæsterne nyde en førsteklasses udsigt over byen og havnen fra tagets panoramaterrasse.

Hej, alle uortodokse tænkere

Men der er også plads til uortodoks tænkning! I vores Brain Box, et rum hvor alle sanser aktiveres, kan du slippe din kreativitet fri. Dette unikt designede mødelokale er en eksklusiv innovation hos Radisson Blu og kan betragtes som den ultimative tænketank. Med inspirerende farver i schweizisk designstil i Basel, vægge, der kan skrives på i Køln og fleksibelt møblement i Frankfurt stimuleres kreativiteten og giver inspiration til aktiv deltagelse.

Innovativt design, en kreativ atmosfære og fremragende ekspertise hjælper med til at skabe innovative møder for alle kunder. Alt følger mottoet "Designed for success".

 

 

 

 

 

 

 

 

Tell us what you think