5 ideer til en sjov familieferie

ideer til familieferie : Family silhouettes at aquarium

Er du ved at planlægge dette års store familieferie og mangler nogle ideer til, hvor du skal rejse hen med børnene? Så kan vi hjælpe dig. Få nogle ideer til fantastiske destinationer, der er lige sjove for de små og knap så små.

En enestående Kids Club-oplevelse i Fiji

Fiji er den perfekte feriedestination for par, men det betyder ikke, at landet er uegnet for børn. Der er masser af ø-underholdning for hele familien: På Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island underholder Blu Banana Kids Clubs dedikerede team børn mellem 1 og 12 år med en række aktiviteter, heriblandt fijianske lege og håndværk, så I kan nyde lidt velfortjent tid alene.  Og gå ikke glip af Lomani Wai, som er en unik middagsoplevelse i vandet i en af resortets lagunepools, hvor I betjenes af fijianske krigere og bliver forkælet med et spektakulært show.

Kids playing with coco shell boats in Radisson Blu Fiji

Underholdning i Mall of America i Minneapolis

Selvom du ikke lige synes, at shopping er "familieunderholdning", vil Mall of America få dig til at skifte mening. Mall of America er pakket med børnevenlige attraktioner lige fra rulleskøjter til minigolf og et børnemuseum. SEA LIFE Aquarium er et kæmpe hit for hele familien. Tjek indkøbscenterets website på forhånd, da der ofte afholdes særlige arrangementer for ungerne. Og med mere end 520 forretninger vil du selvfølgelig også kunne shoppe! Som den ultimative bekvemmelighed har du direkte adgang fra Radisson Blu Mall of America til indkøbscenteret gennem et skyway-system.

Little girl at SEA LIFE Aquarium Minnesota Mall of America

© Minnesota SEA LIFE Aquarium  / facebook

En eventyrlig tur til Disneyland Paris

Er der nogen destination, som børn drømmer mere om, end Disneyland? Gør dine børns drømme til virkelighed i år ved at tage dem med til Disneyland Paris. Kun få minutter fra den berømte forlystelsespark er Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée den perfekte base og byder endda på gratis transport til parken. Og i øvrigt, for forældrene: Hotellet har den perfekte beliggenhed for golffans med direkte adgang til tre fremragende 9-hulsbaner.

Paris Disneyland castle

© Disneyland Paris / facebook

Sjov i sol eller sne i Zavidovo

Zavidovo ligger i et skønt naturreservat ca. 100 km fra Moskva. Denne uspolerede del af Rusland byder på en pause fra travlhed og larm, samtidig med at der er masser af aktiviteter på stedet. Der er altid noget at lave, uanset hvilken tid på året man kommer på besøg: om sommeren ekstrem sport i Wake Park, en PGA-golfbane, sejlsport, ridning, fiskeri, tennis; om vinteren skiløb, skøjteløb, vinter-windsurfing, snowboarding og snowkiting. Desuden arrangeres der børneaktiviteter og -underholdning året rundt på Radisson Resort, Zavidovo. Og mor og far vil elske stedets Crystal Spa!

Family having fun winter vacation Radisson Resort Zavidovo

Pst! Er du på udkig efter en spa-weekend? Kig på disse andre fremragende spa-destinationer.

En storbyferie i Storbritannien eller Irland

Byer over hele Storbritannien og Irland fra London til Edinburgh, Cork og Limerick er specielt velegnede til storbyferier for hele familien, da de byder på masser af attraktioner, museer og aktiviteter for børn. Så hos Radisson Blu sørger vi for, at vores hoteller også er så børnevenlige som muligt! Vi har faktisk rekrutteret 6 minidirektører til at bedømme vores hoteller. Oplev vores børnevenlige hoteller i Storbritannien og Irland med alt fra lækker børnemorgenmad og velkomstpakker til sjove børneaktiviteter som zorbing i poolen.

Global explorer kids club Radisson Blu Hote Spa Limerick

Uanset hvilken destination du vælger, kan du gøre din familieferie så uforglemmelig som muligt på Radisson Blu-hoteller verden over.

Tell us what you think