Hvordan Radisson Meetings kan hjælpe dig med at gøre en forskel

mødested - Radisson Blu Hotel Oslo Plaza meeting room

Uanset hvad formålet er med dit næste møde, vil du sikkert gerne give deltagerne et positivt og varigt indtryk af dit mål og din virksomheds værdier og brand. For at hjælpe dig med det – og planlægge, afholde og udføre mødet til perfektion – har vi udviklet Radisson Meetings understøttet af et dedikeret team af mødeeksperter, der brænder for at føre gruppens vision om "Every Moment Matters" ud i virkeligheden. Læs herunder, hvordan Radisson Meetings kan hjælpe dig med at gøre dit næste møde eller event så uforglemmeligt og succesfuldt som muligt.

Sådan kan Radisson Meetings hjælpe dig

Ifølge vores Senior Director of Branding & Guest Experience, Esther Van Bemmelen, forventer vi at lancere Radisson Meetings næste år. Behovet for personalisering og fokus på det enkelte menneske er nøgleelementer i Radisson Meetings. Som planlægger kan du derfor drage fordel af gennemskuelig prisfastsættelse og visualisering af de oplevelser, dine mødedeltagere får. Ikke overraskende omfatter disse et skønt brusebad, en luksuriøs seng, men f.eks. også gratis lynhurtigt wifi, så I kan holde kontakten under hele opholdet. I fremtiden kan du også se frem til en Radisson Meetings-app fyldt med smarte funktioner til planlæggere.

mødested - Radisson Blu Hotel Rostock meeting room

Hvert øjeblik betyder noget

For at sikre dig en ensartet høj kvalitet af mødeoplevelsen, uanset hvilket mødested du vælger, tilbyder vi Radisson Meetings på tværs af alle vores otte karakteristiske verdensklasse brands. Du kan således trække på vores erfarne mødeeksperter, drage fordel af vores avancerede planlægningsværktøjer og forvente on-site support med et enkelt tryk på en knap. Med disse tiltag kan du regne med, at dit næste møde, uanset hvor stort eller lille det er, forløber glat.

Et element af overraskelse

En effektiv måde at skabe et uforglemmeligt møde på er at indlægge elementer af uventede, glade overraskelser. Det kan du gøre ved hjælp af vores ekstraordinære forplejning, personaliserede udflugter og inspirerende teambuilding-aktiviteter. Disse effektfulde tilvalgsmuligheder er designet til at få deltagerne til at huske dit møde eller din event af alle de rigtige grunde.

mødested - Radisson Blu Edwardian London Hampshire meeting room

Grøn samvittighed

Når du designer dit møde eller din event ved hjælp af Radisson Meetings, gør du også en forskel uden for konferencelokalet. Som et af verdens mest etiske hotelvirksomheder, anerkendt af Ethisphere® Institute i 2018, har vi forpligtet os til at drive en bæredygtig forretning. Dette omfatter CO2-neutrale møder, konstante bestræbelser på at minimere madspild, en drastisk reduktion af engangsservice m.m.

Et eksempel på vores bæredygtige tilgang er den smukke Stockholm Waterfront Congress Center-bygning. Den er forbundet med Radisson Blu Waterfront Hotel og bygget med udgangspunkt i en enestående energiteknologi. Takket være vores dedikation til bæredygtighed og miljøvenlige procedurer er Waterfront Congress Center blevet tildelt det internationale Green Key®-miljømærke, den førende standard inden for miljøansvarlighed. Læs mere om vores bæredygtige hoteller.

mødested - Radisson Blu Waterfront hotel Stockholm exterior night view

Radisson Meetings udviklet på baggrund af jeres feedback

Det har krævet masser af undersøgelser og opsamling af feedback ude på mødestederne for at forstå, hvad der virkelig betyder noget for dig som mødeplanlægger. I Norden for eksempel kan deltagerne umiddelbart efter et møde komme med deres ærlige tilbagemelding på deres mødeoplevelse på tablets, der er placeret i breakout-områderne. Og for at sikre, at ethvert tilbud på Radisson Meetings også i fremtiden er relevant og attraktivt for dig som mødeplanlægger, vil vi fortsat investere i kundeundersøgelser.

Personlig sparring, nytænkning og fokus på detaljer

Når du vælger et af vores over 1.100 hoteller eller resorts verden over som mødested for dit næste møde, kan du forvente en personlig sparring og fokus på detaljer, som virkelig vil gøre en forskel. Både for dig som mødeplanlægger og for dine deltagere.

Som planlægger kan du også se frem til vores chat-tjeneste, der kan styrke kommunikationen mellem mødedeltagere via deres foretrukne kommunikationskanaler, for eksempel Facebook Messenger, samt muligheden for at Skype med vores bookingmedarbejdere.

Med møde- og eventløsninger, der hele tiden bliver udviklet for at imødekomme dine skiftende behov, udgør Radisson Blu-hoteller den ideelle ramme for at afholde uforglemmelige møder. Uanset om du er på udkig efter et bymæssigt perspektiv, et XXL-venue, et lufthavnshotels lette adgangsforhold eller en tankevækkende udsigt over bjergene, kan de perfekte omgivelser give dig en afgørende fordel.

mødested - Radisson Blu Hotel Larnaca meeting room

Hold uforglemmelige møder over hele verden med Radisson Blu.

Tell us what you think