Hvordan digital teknologi kan forbedre forretningsmøder

#DesignedForSuccess

Vidste du, at folk mister 22 minutter om dagen eller 2 hele arbejdsuger hvert år på grund af tekniske problemer? Der er ikke noget mere frustrerende på en allerede travl arbejdsdag at have internetproblemer, fejlbehæftet teknisk udstyr eller andre tekniske problemer, der forhindrer dig i at udføre dit arbejde. Hvis du nogen sinde har givet en præsentation, har du sandsynligvis allerede oplevet en række tekniske problemer såsom: manglende adaptere og kabler, manglende lyd eller besvær med at komme på internettet. I sådanne tilfælde kan teknologien virke som en hindring i stedet for at være en hjælp - men sådan behøver det ikke at være.

89 procent af alle mennesker tror, at ny teknologi vil forbedre den måde, vi afholder vores møder på i fremtiden. Har du hørt om teknologien Virtual Reality (VR)? Det kunne være et eksempel på den type teknologi, der kan forbedre vores produktivitet under møder ved at lade deltagere "være til stede" ved møder, der finder sted på den anden side af jordkloden.

Lyder det for meget science fiction for dig? Her er nogle måder, hvorpå teknologi, der allerede er almindeligt udbredt, kan forbedre kvaliteten af dit møde, og hvordan tekniske problemer kan undgås.

Læg dit gamle USB-stik væk, og slut dig til clouden

Hvor gemmer du normalt din præsentation, før du tager til et eksternt møde? På et USB-stik? Hvis du gør det, er du ikke den eneste. Før cloud-løsningerne blev introduceret var det både bekvemt, på grund af størrelsen, og nemt at gemme sine dokumenter på et USB-stik, da næsten alle enheder, der bruges ved præsentationer, har en USB-port. Men et USB-stik er imidlertid ikke det sikreste medie at gemme sine informationer på. De kan (og vil højst sandsynligt før eller siden) blive tabt, ændret, stjålet eller gå i stykker, hvilket ikke er særlig praktisk, hvis en af disse situationer opstår på vej til din præsentation. Ved at gemme dine filer i en cloudbaseret løsning, kan du undgå de fleste af disse problemer. Det er ikke blot sikrere og hurtigere at gemme dine dokumenter på denne måde, men det giver dig også adgang til dine filer fra en række forskellige enheder. Og desuden behøver du ikke at rode med flere kabler. Det eneste, du behøver for at få adgang til dine filer, der er gemt i clouden, er en internetforbindelse. Alle Radisson Blu-hoteller tilbyder gratis højhastighedsinternet, så adgang til dine filer er aldrig et problem under dine forretningsarrangementer hos os.

Gør dit møde mere interessant med AV-teknologi

Audiovisuel teknologi har været kendt i årtier, men den dybe fortællekunst, som denne teknologi gør mulig under møder og præsentationer, er uvurderlig. Men audiovisuelle præsentationer er sårbare over for tekniske problemer som manglende kabler og adaptere. Den bedste måde at undgå alle tekniske problemer på er at tjekke med stedet, før dit møde eller din præsentation, for at høre, om de kan opfylde alle dine tekniske behov. Sørg også for at tjekke udstyret før præsentationen, hvis det er muligt.

Skal du præsentere fra en Apple-enhed ? Så medbring din egen DisplayPort til VGA-kabel for en sikkerheds skyld. På alle Radisson Blu-hoteller finder du førsteklasses audiovisuelt udstyr, så du er sikker på, at dine møder og præsentationer altid vil forløbe glat.

Få et smartere samarbejde med teknologi

En måde, hvorpå teknologien øger mødeeffektiviteten, er gennem introduktionen af avancerede og innovative produkter, der gør det nemmere at arbejde sammen. Er du træt af at tage noter på din computer under et møde? Med et smartboard, hvilket basalt set er et interaktivt whiteboard, kan du tage noter, der gemmes direkte på din computer med blot et enkelt klik. Udvalgte Radisson Blu-hoteller tilbyder denne teknologi eller DigiCharts.

Vores elegante Radisson Blu Hotel, Berlin , har Apple Airplay i deres mødelokaler, og vores hotel i Frankfurt tilbyder en interaktiv 55" MultiPad - bare for at nævne noget af det innovative, tekniske udstyr, du har til rådighed, når du afholder dit forretningsmøde på et Radisson Blu-hotel.

Hvis du ønsker teknologi, der arbejder til din fordel under dit næste forretningsmøde eller din næste præsentation, bør du vælge at afholde det på Radisson Blu!

 

Tell us what you think